Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Takáto prehliadka tu ešte nebola: Opité modelky na móle!

Zobraziť galériu (2)
"Podgurážené" modelky nešetrili ani vulgárnejšími gestami

KAZACHSTAN – Dali si do nosa? Návštevníci módnej prehliadky kazachstanskej návrhárky Kuralai Nurkadilovej zostali poriadne zaskočení. Namiesto ladnej chôdze sa totiž predvádzajúci tackali ako opilci o pol štvrtej nadránom. Kuralai, ako si ich vôbec mohla pustiť na mólo?

Spravila to naschvál! Keď vyšla na mólo prvá tackajúca sa modelka, nikto nevedel, čo čakať. Keď ju však nasledovali ďalší „pripití“ kolegovia, bolo všetkým jasné, že nejde o náhodu, ale o úmysel. Chodiť ako po litri vína im prikázala samotná návrhárka Kuralai Nurkadilova!

Dizajnérka sa totiž rozhodla dodať svojej prehliadke takýmto spôsobom kus humoru – a podľa úsmevov na tvárach divákov sa jej to aj podarilo. Nezabudla však poznamenať, že v skutočnosti nikto alkohol nepil a všetko, čo predvádzajúci predviedli, bolo výsledkom ich hereckých schopností.

Cieľom Kazachstanského týždňa  módy je prezentovať prácu mladých dizajnérov, ktorí si zaslúžia pozornosť aj za hranicami svojich krajín. Kuralai však rozhodne medzi nováčikov nepatrí. Svoj ateliér má už od roku 1995 a oblieka významné osobnosti v Kazachstane, Rusku či na Ukrajine, ale aj saudskoarabskú princeznú. Jej modely sú nápadité, ale zároveň nositeľné. A ako vidieť, ešte vždy dokáže vymyslieť niečo, čím prekvapí!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu