Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Búrlivák Charlie Sheen: Orgie s mladou šľapkou!

Opitý a zdrogovaný Charlie Sheen si užíval s mladou prostitútkou Zobraziť galériu (13)
Opitý a zdrogovaný Charlie Sheen si užíval s mladou prostitútkou

NEW YORK – Ako odtrhnutý z reťaze! Takým dojmom pred pár dňami pôsobil americký herec Charlie Sheen (45), ktorý nezvládol kombináciu alkoholu a tvrdých drog. Agresívny a nahý totiž skrotol až po príchode polície. A tú mu privolala dámska spoločnosť – sotva dospelá prostitútka!

A je to vonku! Ako sme vás v stredu informovali, uplynulý týždeň sa pre Charlieho Sheena niesol v znamení alkoholu a násilia, následkom čoho musela v izbe hotela Plaza zasahovať polícia. Tú v zúfalstve privolala žena, ktorej identita v tom čase nebola známa. Rozuzlenie však na seba nenechalo dlho čakať. O holý život sa obávala prostitútka Christina Walsh (22), známa pod profesionálnou prezývkou Capri Anderson. Tá sa bez okolkov prihlásila sama... Chce sa totiž súdiť!

Hrdina sitkomu Dva a pol chlapa sa s Christinou zaplietol už počas večere, na ktorej popíjal vodku s vínom a šnupal kokaín. Podgurážený sa údajne prestal ovládať už v priestoroch reštauračnej toalety, kde sa pokúsil o sex so spomínanou mladou pobehlicou. Nakoniec ju  však sumou 12 tisíc dolárov vylákal na celú noc do hotelovej izby. A tam vyvádzal ako zmyslov zbavený!

Charliemu totiž chýbali hodinky Patek Philippe v hodnote 170 tisíc dolárov aj peňaženka. Z krádeže začal okamžite podozrievať Christinu, ktorá sa pred jeho zúrivosťou zamkla v kúpeľni a privolala pomoc. Peniaze za sex, ktorý sa koniec koncov ani neuskutočnil, však do dnešného dňa nevidela. A rozhodne to tak nechať nemieni – Charlie vraj môže v najbližších dňoch očakávať žalobu. Dievčina ľahkých mravov ale so ziskom ráta už teraz. Je predsa jasné, že jej video so šťavnatým striptízom sa na webe momentálne teší mimoriadnej obľube. O zákazníkov a pozornosť médií má tak aspoň na istý čas postarané!







Neboli ste na koncerte kontroverzného Rytmusa? Čítajte o ňom tu!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu