Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mladá rockerka provokuje: Hrá sa na Ježiša!

Taylor Momsen Zobraziť galériu (8)
Taylor Momsen

NEW YORK – Mladučká americká herečka a speváčka Taylor Momsen (16) robí všetko preto, aby pohoršila veriacich kresťanov. K pesničke Miss Nothing natočila šokujúci klip. Líderka kapely The Pretty Reckless sa predvádza na scéne, ktorá nápadne pripomína Da Vinciho obraz Posledná večera!

Tá si ale trúfa! Posledná večera je biblický motív, v ktorom sa Ježiš lúči so svojimi apoštolmi a určí sviatosť oltárnu. V klipe však nie je ani stopy po zbožnosti! Chudučká blonďavá lolitka sa tam prevaľuje na stole v bielom korzete a v podväzkoch. Má krvavočervený rúž a tmavé očné tiene, čo ju robí staršou. Apoštolov nahradili čudné indivíduá mužského pohlavia.

Taylor sa do pozornosti nedostala ani tak svojím speváckym či hereckým umením, ako skôr štýlom obliekania. Jej módne kreácie viac odkrývajú, ako zakrývajú. Akoby čerpala z módy kankánových tanečníc z kabaretu Moulin Rouge z obdobia 19. storočia. Niektoré americké médiá ju už skritizovali, že sa ako dospievajúce dievča oblieka nevhodne. To ju až tak netrápi. Viac jej prekáža, že jej štýl prirovnávajú k rockovej mrche Courtney Love (46). Pravdu povediac, mladučká blondínka vyzerá ako klon svojej staršej kolegyne!

„Všetci ma porovnávajú s Courtney, pretože si myslia, že sa nám páčia rovnaké šaty, používame rúž a obe máme blond vlasy. Takto sa však obliekajú mnohé dievčatá,” reaguje na to Taylor. „Nechcem byť ako Courtney Love, chcem byť ako Kurt Cobain. Bol geniálny a jeho piesne sú geniálne.“ Ak sa chce hudobne priblížiť svojmu idolu, mala by na svojej hudbe ešte popracovať. Zatiaľ to zaváňa len lacným predvádzaním sa svojhlavej puberťáčky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu