Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nadrogovaná Whoopi Goldberg: Rehoce sa v priamom prenose!

Whoopi Goldberg Zobraziť galériu (4)
Whoopi Goldberg

LOS ANGELES – Divákov zabavila na jednotku! Herečka a moderátorka Whoopi Goldberg (54) sa občas správa zvláštne, ale to, čo predviedla naposledy vo svojej relácii sa len tak nevidí. Dokonca divákom bez ostychu prezradila, čo jej výbuchy smiechu spôsobilo – drogy!

To bolo smiechu! Hviezda filmov Sestra v akcii opäť raz pobavila svojich priaznivcov. A to nielen svojím zmyslom pre humor, ale najmä zvláštnym správaním. Už samotné uvedenie relácie The View, ktorú moderuje, a privítanie divákov jej spôsobilo zjavné problémy. Veď prvú vetu sa jej podarilo dokončiť až na tretí krát!

Samotná herečka si uvedomovala, že nepôsobí veľmi vyrovnane a tak hneď vysvetlila, o čo ide. Práve sa totiž vrátila z Viedne, kde sa zúčastnila na poriadnej párty. Jej stav však nebol zapríčinený prílišným žúrovaním. „Keď lietam, musím byť nadopovaná, a ešte vždy som tak trochu pod vplyvom. A som si istá, že niekde vo svojom vnútri mám stále párty,“ prezradila so smiechom.

„Viete, čo je teraz naozaj vtipné? Fakt, že ešte stále sedím rovno,“ neopúšťal humor černošskú komičku. Pri rozlúčke opäť venovala divákom zopár milých záchvatov smiechu. Whoopi moderuje The View už od septembra 2007, keď vymenila Rosie O'Donnel.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu