Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

To je ale mamička: Napľula novinárke do tváre!

Niurka Marcos Zobraziť galériu (2)
Niurka Marcos

MIAMI – To je ale dračica! Kubánska speváčka a herečka Niurka Marcos (42) naozaj nemá zábrany a beda novinárom, ktorí ju nahnevajú. Naposledy totiž nielenže začala vulgárne nadávať, ale úbohej reportérke dokonca napľula do tváre. A to pred vlastným malým synom!

Pazúriská ako ježibaba, telo posiate trblietkami a správanie pouličnej tuláčky! Niurka Marcos sa za roky svojej kariéry naučila, ako na seba upútať pozornosť novinárov. Keď si nevšímajú jej „úspešnú“ kariéru, jednoducho ich opľuje – titulky na prvých stranách má isté.

Pozornosť vzbudila pritom už jej samotná prítomnosť. Prišla totiž v spoločnosti svojho malého syna – a to napriek tomu, že jej prsia zakrývali len dva skromné pruhy látky. Skôr ako večerné šaty pripomínala táto kreácia vrchný diel plaviek. Matka troch detí skrátka vôbec nemá problém odhaliť viac ako by sa patrilo. Pri pohľade na jej trblietavý dekolt by ostal v rozpakoch aj nejeden dospelý človek, ako sa potom musel cítiť jej vlastný synáčik?!

Tak ako napovedá jej oblečenie, Niurka už mala do činenia aj s erotickým priemyslom a nafotila viacero šteklivých fotografií vrátane tých v časopise Playboy. Vo svojej šou s názvom El Show De Niurka nespovedala hostí v štúdiu, ale priamo v kúpeli jacuzzi. Za počudovanie však stojí, že jej respondenti pri pohľade na dlhé nechtiská, ktoré „zdobia“ jej ruky, nevzali nohy na plecia!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu