Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Zmyselná Dita von Teese: Chladí si prsia minerálkou!

Dita von Teese Zobraziť galériu (6)
Dita von Teese

PARÍŽ – Pri pohľade na jej krivky nejednému chlapovi vyschne v ústach! Zrejme si to uvedomili aj tvorcovia reklamy a do spotu na minerálku si pozvali americkú fetiš modelku Ditu Von Teese (37). Otázne je len to, či pri pohľade na túto tajomnú krásku divák nezabudne na produkt, ktorý reklama propaguje!

Dita má slabosť pre Francúzsko, a tak ju nemuseli dlho lámať na reklamu na známu tamojšiu minerálku. Mnohých však prekvapilo, že svoje sexy tvary ponúkla pre nealko nápoj. Hodila by sa skôr k Martini. Sama sa tak dostala do povedomia verejnosti, keď sa v jednom zo svojich známych striptízových čísiel prevaľovala vo veľkom pohári od Martini ako rozkošná oliva.

Striptízová hviezda bola vždy známa svojou vysokou mierou vkusu. Nikdy sa nezaraďovala k vysolárkovaným blonďavým modelkám, ktoré prvoplánovo otŕčali zadky či prsia. Dita si potrpela na štýl. Je o nej známe, že zbožňuje Hollywood 40-tych rokov. Táto éra ju mimoriadne inšpiruje a vďaka nej si obľúbila korzety, podväzky a vkusné klobúčiky so sieťkou na tvár! „Milujem túto dobu náznakov a skrytej erotiky, v tejto ére bolo čosi neuveriteľne vzrušujúce,“ povedala v jednom interview o vášni k tejto dobe.

Reklamná kampaň na minerálku je mimoriadne nápaditá najmä vo webovom spracovaní. Dostanete sa do zámku, kde vám otvorí dvere sama modelka oblečená v retro štýle. Pozve vás dnu. Vy si môžete zvoliť dvere, do ktorých vstúpite. V jednej šerej miestnosti môžete modelku fotiť Polaroidom pri vyzliekaní sa. Alebo si s ňou zahrať kocky, na ktorých sú napísané želania. Podľa toho, čo hodíte, si Dita lascívne oblíže pery alebo si poleje minerálkou svoje poprsie uväznené v korzete. Nechýba tu ani humorná vsuvka. Ak by ste sa dotýkali myšou samotnej modelky, poleje vás minerálkou, aby ste sa schladili, alebo vás rovno vypoklonkuje zo zámku!

Dita von Teese je hviezdou vo svojom obore. Neobjavuje sa len na obálkach fetiš magazínov či Playboya, ale aj v tradičných módnych časopisoch. Svoj čas rozdeľuje medzi Hollywood a Paríž. Bývalá manželka temného muzikanta Marylin Mansona (41) v súčasnosti randí s nemenovaným francúzskym aristokratom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu