Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Susan Boyle: Krutý výsmech od japonského transvestitu!

Susan Boyle terčom výsmechu japonského transvestitu Zobraziť galériu (6)
Susan Boyle terčom výsmechu japonského transvestitu

LONDÝN – Poriadne si z nej vystrelili! Britská spevácka senzácia, ktorá nosí meno Susan Boyle (48), si svojím obrovským úspechom vo svete nenašla len zástupy priaznivcov. V Japonsku sa totiž na jej účet zabáva istá skupinka s transvestitom na čele. A tá ju má za škaredú sedliačku!

Tak toto prehnali! Rozčuľujú sa fanúšikovia britskej speváčky po tom, čo sa na internete objavilo video z dielne japonskej hudobnej štvorice SMAP. Námetom jednej z ich scén sa totiž stalo prvé kastingové kolo, v ktorom Susan svojím jednoduchým zovňajškom i nesmiernym talentom vyrazila divákom dych. Najmladší člen Shingo Katori, ktorý v tejto paródii vystupuje ako Smasan Boyle, však hudobnú hviezdu znázorňuje priam dehonestujúcim spôsobom. Navliekol sa do podobných šiat, aké na Susan štylisti svojho času skritizovali, na hlavu si nasadil nevábnu parochňu a z obočia si vyrobil dva hrubé oblúky. A aby toho nebolo málo, na krku mu pocelý čas „žiarila“ odpudivá dvojitá brada!

Práve takéto žarty však Susan momentálne naozaj nepotrebuje. Po tom, čo zabodovala nielen doma, ale aj za veľkou mlákou, sa cíti vyčerpaná a psychicky na tom vraj nie je najlepšie. Podľa 59-ročného brata Johna si jej súčasný emočný stav plný úzkosti a osamelosti zaslúži mimoriadnu pozornosť: „Potrebuje 24-hodinovú starostlivosť. Treba na ňu dohliadať.“ Dúfajme, že Susan sa v tomto ťažkom období internetovým videám oblúkom vyhne. Paródia so Smasan Boyle v hlavnej úlohe by jej totiž na sebavedomí veľmi nepridala!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu