Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Xena, ako ju nepoznáte: Nahota a lesbické bozky!

Odvážna Lucy Lawless v novom seriáli Zobraziť galériu (3)
Odvážna Lucy Lawless v novom seriáli

LOS ANGELES – V zrelom veku úplne bez zábran! Ak vám dlhé nohy a štedrý dekolt bojovníčky Xeny nestačili, máte sa na čo tešiť. Jej predstaviteľka Lucy Lawless sa totiž zhostila úlohy, u ktorej ostych nemá miesto. Hoci má už po štyridsiatke, prsia ukazuje ako na bežiacom páse a nechá sa bozkávať inými ženami!

Odhodila všetky zbrane – a cudnosť tiež! Lucy Lawless si svoju nahotu pred kamerami poctivo chránila. Až rola Lukrécie v novom televíznom seriáli Spartakus ju prinútila zahodiť zábrany a ukázať svoje krivky. Ani v štyridsiatke sa pritom Lucy nemá za čo hanbiť! Pre nahé scény, ktorých je v tomto seriáli viac ako dosť, dokonca rodáčke z Nového Zélandu nechali vyrobiť parochňu – nie však na hlavu, ale na intímne partie! Zatiaľ ju síce použiť nemusela, ale skôr či neskôr ju to zrejme neminie. „Bolo to veľmi stresujúce,“ povedala Lucy o filmovaní erotických scén s mužmi aj ženami. A ako opísala svoj najnovší projekt? „Je to Gladiátor zmixovaný s filmom 300 a obohatený o viac sexu.“ Milovníci historických seriálov sa teda majú na čo tešiť!


Lucy Lawless 00 Spartacus Blood and Sand - Funny videos are here

Modrookú herečku preslávila úloha Xeny, na ktorú dodnes rada spomína. Práve jej môže vďačiť za celú svoju kariéru, ba dokonca sa nebráni ani jej zopakovaniiu. Z vášnivej a tak trochu zákernej červenovlásky by sa však opäť musela zmeniť na bojovnú čiernovlásku. A aká je jej prirodzená farba? Blond!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu