Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nepozvaný pár v Bielom dome mohol spáchať zločin!

Biely dom
Biely dom (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Americké tajné služby zrejme začnú kriminálne vyšetrovanie manželského páru z Virginie, ktorý sa bez pozvania dostal na štátnu večeru v Bielom dome. Tú v utorok zorganizoval americký prezident Barack Obama na počesť indického premiéra Manmohan Singh.

Michaele a Tareqovi Salahiovcom, uchádzačom o miesto v istej reality show, sa podarilo za doteraz nevyjasnených okolností prejsť všetkými bezpečnostnými kontrolami bez toho, aby na seba upútali pozornosť, pretože nemali pozvánku. Spoločné fotografie napríklad s americkým viceprezidentom Joeom Biden potom zverejnili na facebooku. Zatiaľ sa nepotvrdilo, že dvojica prehovorila bezpečnostných agentov, aby sa na večeru pustila.

"V tejto chvíli nevylučujeme žiadnu možnosť," povedal hovorca tajných služieb Jim Mackin. Celú záležitosť odmietol bližšie komentovať, aby neohrozil prípadné vyšetrovania. Tiež nie je isté, aké obvinenia manželom hrozí. Ich právnik Paul Gardner na facebooku, ktorá patrí Salahiové, bez ďalších podrobností uviedol, že im Biely dom účasť umožnil. Ďalšie detaily údajne zverejní neskôr. Salahiová sama uviedla, že bola pozvaná.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu