Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Totálna drzosť muža na VIDEU: Zlodej ťahal ženu po betóne jej vlastným autom!

Nikki mala pri krádeži obrovské šťastie. Zobraziť galériu (3)
Nikki mala pri krádeži obrovské šťastie. (Zdroj: YouTube)

BIRMINGHAM – Bezpečnostná kamera na rodinnom dome Nikki Law-Priddeyovej (30) zachytila neuveriteľnú krádež. Keď vystúpila z auta na príjazdovej ceste, nechala bežať motor. Zrejme striehnuci zlodej rýchlo skočil do auta a chystal sa odísť. Nikki sa však nechcela svojho Mini Coopera vzdať tak ľahko a vrhla sa na zlodeja.

Dramatické chvíle vyvrcholili zábermi ako z akčného filmu. Zachytenú o sedadlo vodiča bezcitný zlodej v čerstvo ukradnutom aute ťahal Nikki asi 9 metrov smerom na križovatku! Tam ostala Nikki ležať, ako sa ukázalo so zlomenou rukou a modrinami, pričom na pomoc pribehol iba verný pes Pippin, ktorý jej začal okamžite oblizovať tvár v snahe ju prebudiť.

Nikki mala pri krádeži
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Vydatá matka šesťročnej dcérky zdieľala toto video na Facebooku v snahe pomôcť polícii s pátraním po agresívnom zlodejovi. Zároveň tak chcela varovať všetkých ľudí, aby si dávali pozor, dokonca aj pred vlastným domom, a nenechávali nikdy kľúče v zapaľovaní auta. K tomu napísala: „Posledných 24 hodín bolo najhorších v mojom živote, musím povedať, že som v totálnom šoku a nechápem, čo sa mi stalo na vlastnom prahu za denného svetla.“

Nikki mala pri krádeži
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Polícia auto vypátrala, keď sa ho snažil zlodej predať s falošnými dokumentmi, momentálne sa nachádza v laboratóriu. Nikki mala obrovské šťastie, zábery z videa ukazujú, že veľmi ľahko mohla spadnúť priamo pod kolesá. Vážne jej mohol ublížiť aj zúfalý zlodej za volantom. Polícia v súvislosti s prípadom zatkla 25-ročného mladíka, ktorý je momentálne vonku z väzenia na základe kaucie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu