Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Tínedžer vošiel s autom priamo do bufetu

Mladík skončil s autom v obchode Zobraziť galériu (2)
Mladík skončil s autom v obchode

SAN DIEGO - Americký tínedžer (17) si zrejme bude musieť počkať o niečo dlhšie na dospelácky vodičák. Dôvodom je jeho návšteva prevádzky s názvom "Yogurt Universe" v kalifornskom Escondide. V nedeľu ráno sa mu podarilo nešťastne vojsť s autom, v ktorom sedela celá rodina, priamo do bufetu. Prerazil výlohu a auto zastavil až po tom, čo zrámoval niekoľko stolov.

Bufet bol našťastie tesne pred otvorením a predavačka neverila vlastným očiam, keď sa auto prehuplo cez chodník a vrazilo do výlohy. "Vyzeralo to neskutočne," reagovala.

Príčina mladíkovho skratu nie je známa. Zmätený tínedžer si zrejme pomýlil pedál plynu a brzdy a údajne si vôbec nič nepamätal. "Bol úplne v tranze, ako ja. Nemohol uveriť tomu, čo práve urobil," popísala predavačka.

"Ak by tam niekto sedel, bolo by už po ňom. Bola by som bol dosť zlá havária," citoval majiteľku obchodu Ginu Wertzovú porál 10news.com.

Video zachytilo aj rodičov, ktorí sa snažili upokojiť svojho syna a za škody prevzali zodpovednosť. Podľa majiteľky regovali na nepríjemný zážitok úžasným spôsobom.

Škody odhadli na 20 tisíc dolárov. "To všetko sa dá nahradiť. Život nie," reagovala majiteľka.
 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu