Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Princ Harry je tvrdý chlap: Takto sa brodil ľadovou vodou!

Princ Harry nie je strachopud - zapláva si aj medzi ľadovcami Zobraziť galériu (7)
Princ Harry nie je strachopud - zapláva si aj medzi ľadovcami

SPITSBERGEN – Medzi trasorítky rozhodne nepatrí! Hoci má Princ Harry (26) urodzený pôvod, tvrdých výziev v extrémnych podmienkach sa len tak nezľakne. Pozrite, s akou chuťou sa vrhol do ľadových arktických vôd – v oranžovom mundúre pláva ako tuleň!

Odvaha mu nechýba! Hoci mnohí muži by na jeho mieste krútili nosom, kráľovský potomok sa dlho neokúňal. Na ostrove Spitsbergen, situovanom medzi nórskou pevninou a Severným pólom, mal možnosť vžiť sa do kože otužilcov plávajúcich za nie práve najpríjemnejších okolností. V špeciálnom úbore si skočil do vody, ktorej teplota sa pohybovala na úrovni jedného stupňa pod nulou!

Na prvý pohľad smetiar, v skutočnosti tvrdý chlap! Aj v takejto pozícii sa ocitol Harry, ktorý v týchto dňoch finišuje svoj tréning na blížiacu sa expedíciu Walking with the Wounded. Za všetko hovorí jeho reakcia po ľadovom kúpeli. Chcete vedieť, aké to bolo? „Dá to zabrať na gule,“ bez servítky odpovedal urodzený Brit.

Zdá sa však, že oranžová kombinéza patrí medzi termoizolačné špičky. Harrymu totiž po celý čas nechýbal úsmev na tvári a po prvom zoznámení sa s prostredím zaujal relaxačnú polohu ako vo vírivke. A čo ho prekvapilo úplne najviac? „Vyšplechlo mi to až nad nos,“ prezradil na margo celkom prvej skúsenosti s mrazivou vodou.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu