Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Svadba z nudy: Českí herci sú svoji po 19 rokoch a 3 deťoch!

Lenka Vlasáková Zobraziť galériu (4)
Lenka Vlasáková (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Nuda počas pandémie priviedla ľudí ku kváskovaniu či športu. Českí herci sa zas proste vzali. Z Lenky Vlasákovej sa po 19 rokoch a troch spoločných deťoch stala manželka Jana Dolanského.

Lenka Vlasáková sa narodila 27. apríla 1972. Vyštudovala herectvo na pražskej DAMU a už počas štúdia zbierala skúsenosti v divadle. 

Galéria: Lenka Vlasáková

Vo filme debutovala v roku 1990 v psychologickej snímke Houpačka. O pár rokov neskôr na seba upozornila úlohou nemého dievčaťa vo filme Lea, za ktorý bola ocenená Českým levom. 

Lenka Vlasáková
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Avista Film)

Vlasáková je známa z filmov Paralelní světy, Jak básnici neztrácejí naději, Pusinky, Kawasakiho růže, Ženy v pokušení, Lída Baarová, Marie Terezie II. Objavila sa v seriáloch ako Ulice, Hraběnky, Rodinka, Labyrint, Neviditelní, Bez vědomí, Zločiny Velké Prahy... 

Pri nakúcaní filmu Udělení milosti se zamítá spoznala kolegu Jana Dolanského. Patria k najstabilnejším párom českého šoubiznisu a majú spolu tri deti – Améliu, Maxa a Johana.

Svadba z nudy: Českí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Minulý rok sa počas pandémie rozhodli vziať. „V pondelok sme sa rozhodli a vo štvrtok alebo piatok sme sa vzali. Bolo to rýchle. Veď ani nebolo čo robiť kvôli pandémii,” povedal v relácii Showtime Dolanský. 

Po 19 rokoch vzťahu išlo o poriadne prekvapenie. Netaja však, že žiadostí o ruku bolo v priebehu ich vzťahu viac, len si akosi nevedeli nikdy nájsť na svadbu čas. Herečka sa teraz volá Lenka Dolanská Vlasáková. S predchádzajúcim manželom má ešte dcéru Sofiu. 

Lenka Vlasáková
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ČT)

Viac o téme: Lenka Vlasáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu