Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahá pred kamerami a potom... Definitívny koniec! Takto dnes vyzerá slávna blondínka

Cameron Diaz Zobraziť galériu (12)
Cameron Diaz (Zdroj: telkac)

LOS ANGELES - Život mimo nablýskaného sveta šoubiznisu si užíva! Reč je o známej herečke Cameron Diaz, ktorá dnes oslavuje 49. narodeniny. Pred kamerami stála naposledy v roku 2014. Krátko pred tým sa ale ukázala v Evinom rúchu. Ako momentálne vyzerá a čomu sa venuje?

Cameron Diaz sa narodila 30. augusta 1972 a má staršiu sestru. Na strednej škole bol jej spolužiakom známy raper Snoop Dogg. Keď mala 16 rokov, podpísala zmluvu s modelingovou agentúrou a objavila sa v kampaniach pre Levi´s a Calvin Klein. Jej kariéra sa potom slušne rozbehla. 

Ako 21-ročná dostala Cameron príležitosť aj pred kamerami. V počine Maska si získala množstvo priaznivcov. A zoznam úspešných filmov, v ktorých si zahrala je veru celkom dlhý. Spomenúť možno aj Ona, jedine ona, Svadba môjho najlešieho priateľa, Niečo na tej Mary je, Charlieho anjeli, Prázdniny, Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive, Mrcha učiteľka, Jedna za všetky, či Sex Tape. 

Cameron Diaz vo filme Maska.
Zobraziť galériu (12)
Cameron Diaz vo filme Maska.  (Zdroj: New Line Cinema)

Práve v poslednom spomínanom počine sa slávna blondínka predviedla v Evinom rúchu. (Zábery nájdete TU!) Zaujímavé je, že za svoj výkon bola nominovaná na filmovú anticenu Zlatá malina.  

Cameron Diaz vo filme Sex Tape.
Zobraziť galériu (12)
Cameron Diaz vo filme Sex Tape.  (Zdroj: Sony Pictures Entertainment)

V roku 2014 stála Cameron pred kamerami naposledy. A podľa všetkého to vyzerá tak, že sa k herectvu už vrátiť vôbec nemieni. Istý čas sa celkom aktívne venovala ochrane životného prostredia. Minulý rok uviedla na trh svoje vlastné víno pod značkou Avaline. 

Čo sa týka súkromia, Diaz je od roku 2015 vydatá za hudobníka Benji Maddena. Minulý rok v januári sa im narodila dcérka. Blondínka si svoje súkromie prísne stráži, a tak nevedno, či dieťatko priviedla na svet ona, alebo im ho vynosila náhradná matka. 

Cameron Diaz s manželom.
Zobraziť galériu (12)
Cameron Diaz s manželom.  (Zdroj: Instagram)

Takto vyzerá Cameron Diaz v súčasnosti.
Zobraziť galériu (12)
Takto vyzerá Cameron Diaz v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram C.D.)

Viac o téme: Cameron Diaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu