Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdny Dave Gahan miluje túto ženu: Má 50 a je fakt kočka!

Dave Gahan Zobraziť galériu (7)
Dave Gahan (Zdroj: Peter Frolo)

LOS ANGELES - Do tretice všetko dobré! To rozhodne platí, keď je reč o ľúbostnom živote dnešného oslávenca - Davida Gahana. Spevák formácie Depeche Mode totiž našiel šťastie až po boku tretej manželky. Je ňou herečka Jennifer Sklias, ktorá má šarmu na rozdávanie. Pozrite!

David Dave Gahan sa narodil 9. mája 1962 v anglickom Eppingu. Jeho otec zhruba polroka po jeho narodení opustil rodinu a spevák spolu so sestrou vyrastali v domienke, že ich otcom je matkin druhý mažel Jack Gahan. S ním mala ďalších dvoch synov. Dave sa o svojom biologickom otcovi dozvedel až po otčimovej smrti. Vtedy mal 10 rokov a táto správa ho dosť zasiahla.   

Aj to sa podpísalo pod to, že Dave bol problémovým dieťaťom. V období dospievania sa dokonca viackrát ocitol za mrežami. Neskôr mal problém nájsť si stálu prácu. Vo voľnom čase sa však venoval hudbe a začal spievať v baroch, kde si ho v roku 1980 všimol hudobník Vince Clarke. Ten mal skupinu spolu s Martinom Gorom a Andrewom Fletcherom. Neskôr sa premenovali na Depeche Mode.

Skupina patrila v istom zmysle medzi priekopníkov - používali nové metódy samplovania a hoci syntetický pop bol na scéne už pár rokov, vniesli do neho nové zvuky. Rýchlo sa stávali populárnymi, spočiatku len v Európe, neskôr aj v USA. 

Depeche Mode
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Archív Depeche Mode)

Popularita a sláva však mala aj tienistú stránku. Gahan prepadol drogám a ocitol sa na samotnom dne. V roku 1995 si podrezal žily. Rok nato sa predávkoval drogami a jeho srdce sa na dve minúty celkom zastavilo. Náročné chvíle prežíval spevák aj v roku 2009, keď mu lekári diagnostiovali nádor v močovom mechúre.    

Dave sa ženil trikrát. Prvou jeho manželkou v rokoch 1985 - 1990 bola dlhoročná priateľka Joanne, s ktorou má syna Jacka. V roku 1992 sa za speváka vydala Teresa Conroy. Rozviedli sa v roku 1996. O tri roky neskôr sľúbil lásku a vernosť herečke Jennifer Sklias, s ktorou sú spolu dodnes. Dvojica má spolu dcéru.

Galéria: Dave Gahan má doma túto kočku.
Dave Gahan s manželkou Jennifer.
Zobraziť galériu (7)
Dave Gahan s manželkou Jennifer.  (Zdroj: profimedia.sk)
  

Viac o téme: David Gahan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu