Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mala len 25 rokov: Modelku, dcéru známeho speváka, zabili drogy!

Peaches Geldof Zobraziť galériu (4)
Peaches Geldof (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Celý život mala pred sebou, sláva ju skazila... Peaches Geldoch sa narodila do rodiny známeho speváka Boba Geldofa a sama sa snažila uplatniť ako modelka a moderátorka. Život na výslní ale nezvládla a podľahla drogám, ktoré sa nakoniec v roku 2014 stali príčinou jej smrti.

Peaches Geldof sa narodila 13. marca 1989 ako druhá dcéra hudobníka Boba Geldofa a moderátorky Pauly Yates. Vyrastala v Londýne, kde plánovala aj študovať. Po svadbe s americkým hudobníkom Maxom Drummeyom sa ale presťahovala do New Yorku. Neskôr bola vydatá za anglického speváka Thomasa Cohena, ktorému porodila dve deti. 

Peaches Geldof
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Svoju kariéru začínala písaním pre anglickú verziu Elle Girl, neskôr uverejňovala články v novinách ako The Daily Telegraph a Guardian. 

Podarilo sa jej rozbehnúť aj televíznu kariéru – tvorila, produkovala a moderovala vlastnú šou. V roku 2007 sa prvý raz predstavila ako modelka. Ako podotkol sám Bob, pre mladých už nebol slávnym spevákom, ale otcom Peaches Geldof.

Tá získala viaceré kontrakty, jedna zo spoločností jej ale zmluvu nepredĺžila po tom, ako sa objavili jej nahé fotky a začalo sa šepkať o problémoch s drogami. Peaches to v tom čase popierala. 

Bob Geldof s dvomi zo svojich dcér - Pixie a Peaches
Zobraziť galériu (4)
Bob Geldof s dvomi zo svojich dcér - Pixie a Peaches  (Zdroj: SITA)

Keď mala Peaches len 11 rokov, jej mama zomrela na predávkovanie heroínom vo veku 41 rokov. Po rokoch modelka zopakovala jej osud, dokonca ešte v mladšom veku. Keď ju našli mŕtvu, mala len 25. 

Toxikologické testy jej v tele objavili heroín. Ako na súdnom vypočúvaní uviedol jej manžel Thomas, dva a pol roka pred smrťou sa Peaches začala liečiť. Lenže vo februári 2014 drogám opäť podľahla. Jej bezvládne telo objavil Thomas 7. apríla 2014. 

Peaches Geldof
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Peaches Geldof
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu