Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka z obľúbeného seriálu ukázala vrásky: Ten dôvod... TO by chcela každá!

Jessica Biel Zobraziť galériu (9)
Jessica Biel (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Hotová romantika! Starnúť po boku milujúcej a vtipnej osoby nemusí byť vôbec zlé. Svoje by o tom vedela hovoriť aj dnešná oslávenkyňa Jessica Biel (37). Tej sa partner, spevák Justin Timberlake (38) stará o to, aby bola šťastná. A prekvapivo, z vrások si ťažkú hlavu vôbec nerobí.

Jessica Biel sa narodila 3. marca 1982. Keď mala 12 rokov zúčastnila sa súťaže mladých talentov, čo jej zaručilo štúdium na umeleckej škole. Brunetka dostala príležitosť v modelingu, avšak najviac ju preslávilo účinkovanie v obľúbenom seriáli V siedmom nebi. 

Jessica Biel
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: The CW Television Network)

Jessica stvárnila v seriáli pastorovu dcéru Mary a všetci si ju zaškatuľkovali ako dobré dievča. V roku 2000 nafotila sériu odvážnych fotografií, ktorými dala celému svetu najavo, že to tak nie je. A zrazu prišli aj ponuky iného druhu a odlišných postáv. 

Jessica Biel
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: New Line Cinema)

V januári 2007 sa kráska dala dokopy s Justinom Timberlakeom. V októbri 2012 sa zosobášili a v apríli 2015 sa im narodil synček, ktorému dali meno Silas. 

Niet pochýb, že Jessica a Justin sa veľmi milujú. „Naplnil si môj život toľkou radosťou a smiechom, že ti dávám za vinu moje vrásky. Ale nosím ich s hrdosťou, že som tá najšťastnejšia osoba a mám česť počúvať tvoje vtipy, tvoje slová a tvoj hlas každý jeden deň môjho života,” vyjadrila sa nedávno herečka smerom k svojmu milovanému manželovi.   

Jessica Biel
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Jessica Biel
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jessica Biel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu