Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúca smrť exmarkizáka: Hral sa so synčekom a náhle zomrel

Robo Beňo Zobraziť galériu (6)
Robo Beňo (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Dnes by bývalý markizácky moderátor a neskorší politik Robo Beňo oslávil 56 rokov. Nedožil sa však ani tých minuloročných narodenín. V marci náhle skonal, keď sa pred rodinnou oslavou šiel hrať so svojím malým synčekom.

Málokto asi vie, že Robo Beňo vyštudoval VŠMU, odbor divadelná a rozhlasová réžia a dramaturgia. Osud ho však nasmeroval smerom k médiám. Ako moderátor sa uplatnil v Slovenskom rozhlase, televízii VTV a neskôr v Markíze. Venoval sa politickým témam a nakoniec do politiky aj sám vstúpil. 

Šokujúca smrť exmarkizáka: Hral
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Robo bol raz ženatý, chodil napríklad aj s bývalou miss Ivanou Christovou. S niekdajšou manželkou Zuzanou má Beňo dcéru Luciu, zo vzťahu s maskérkou Zuzanou zas syna Maxima. V roku 2012 mu priateľka Lenka porodila ďalšieho syna, ktorý dostal meno Nikola Róbert. 

V roku 2012 sa Robo Beňo stal tretí raz otcom.
Zobraziť galériu (6)
V roku 2012 sa Robo Beňo stal tretí raz otcom.  (Zdroj: archív R.B.)

Robo Beňo s najmladším synom
Zobraziť galériu (6)
Robo Beňo s najmladším synom

Minulý rok v marci sa Robo a jeho partnerka chystali na rodinnú oslavu. Exmarkizák sa rozhodol zabaviť malého syna a... Vtedy sa stalo to najhoršie. „Stalo sa to, keď si zobral najmladšieho syna, išli sa spolu hrať aj s mojou sestrou, mali sme oslavu,” povedala nám v tom čase Lenka. 

Príčinou smrti bol vraj infarkt. Ako neskôr prezradil Beňov kolega a kamarát Daniel Krajcer, Robo mal naplánovanú operáciu srdca. O jeho zdravie sa obával aj z dôvodu extrémne vysokého krvného tlaku. 

Robo Beňo s priateľkou Lenkou
Zobraziť galériu (6)
Robo Beňo s priateľkou Lenkou
 

Viac o téme: Robo Beňo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu