Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Gerard Piqué a Shakira: Toto musí byť osud!

Gerard Piqué Zobraziť galériu (6)
Gerard Piqué (Zdroj: Instagram GP)

BARCELONA - Dnes je veľký deň nielen pre speváčku Shakiru (41). Jej dlhoročný partner, futbalista Gerard Piqué (31) má totiž tiež narodeniny. Dvojicu delí presne 10 rokov. Osudový deň, ktorý budú mať spoločný po celý život, si športovec pripomína aj pri gólovej oslave.

Gerard Piqué podľa mnohých mužov v roku 2010 vyhral terno. Pri nakrúcaní hymny pre futbalové majstrovstvá sa totiž stretol so speváčkou Shakirou, ktorá vtedy naspievala známy song Waka waka. 

Dvojica si padla do oka a dnes už majú spolu dvoch synov - Milana a Sashu. Svoje stretnutie musia doteraz vnímať ako osudové. Nestáva sa totiž často, že sa do seba zamilujú ľudia, ktorí sa narodili v rovnaký deň. Shakira je síce od Gerarda o 10 rokov staršia, no nijako im to neprekáža. 

Gerard Piqué a Shakira:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram GP)

Piqué momentálne hrá za klub FC Barcelona. Tam začínal už ako dieťa, no neskôr svoju prvú profesionálnu zmluvu podpísal s Manchestrom United, kde debutoval v roku 2004. Do Barcelony sa vrátil v roku 2008.

Ako obranca nestrieľa veľa gólov, keď sa tak však stane, rovnako ako ostatní hráči má aj svoju oslavu. Gerard na svojich skrížených rukách zvykne prstami ukazovať číslovku 2 ako pripomienku spoločných narodenín so Shakirou 2. 2.  

Gerard Pique
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Alberto Saiz)

Viac o téme: Gerard Piqué
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu