Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Eurojackpot napína hráčov! V piatok sa hrá už po tretíkrát za sebou o 120 mil. Eur

PR článok Zobraziť galériu (4)

Lotéria Eurojackpot začala v novom roku poriadne napínať nervy hráčov v celej Európe. Keď sa výška kumulovanej hlavnej výhry ustálila po prvom novoročnom žrebovaní na maximálnych 120 mil. eur, každý fanúšik odvtedy s napätím očakáva výsledky žrebovania Eurojackpotu.

Šialených 120 mil. eur nevyhral nik z miliónov európskych hráčov ani v žrebovaní 5. januára a ani v žrebovaní, ktoré sa uskutočnilo v utorok 9. januára. V najbližšom, piatkovom žrebovaní sa však všetko môže zmeniť, lebo napätie rastie a nik si nenechá ujsť nie častú možnosť hrať o 120 mil. eur.

Eurojackpot napína hráčov! V
Zobraziť galériu (4)

Prirodzene, že do Eurojackpotu sa teraz vo zvýšenej miere zapájajú aj Slováci. Rastie nielen počet ich stávok uzatvorených na predajných miestach spoločnosti TIPOS, ale mnohí skúšajú svoje hráčske šťastie aj prostredníctvom svojich internetových účtov na hernom portáli eTIPOS.sk. Nejeden z našincov si však nechá svoje rozhodnutie zapojiť sa do hry až na poslednú možnú chvíľu, a tak ešte v piatok popoludní uzatvoria eurojackpotové stávky pomocou mobilných telefónov, cez sms.

Eurojackpot napína hráčov! V
Zobraziť galériu (4)

Naposledy padol Eurojackpot na maximálnej hodnote 120 mil. eur 23. júna 2023. V ten piatok ho získal hráč so stávkou uzatvorenou v Nemecku. Odvtedy, až do 2. januára 2024, sa táto maximálna výhra nestačila naakumulovať, lebo šťastie si sadlo na hráčov každú chvíľu. Najvyššia výhra, akú sa podarilo získať po pokorení Eurojackpotu 23. júna 2023, mala výšku „len“ 117 242 385,80 eura. Samozrejme, že rozdiel medzi touto sumou a maximálnou výhrou je malý, ale predsa – 120 miliónov je 120 miliónov!

Eurojackpot napína hráčov! V
Zobraziť galériu (4)

S nervami treba vydržať do piatku večera, kedy sa uskutoční vo fínskych Helsinkách žrebovanie výherných čísel pre lotériu Eurojackpot. Výsledky budú s napätím očakávať nielen slovenskí hráči, ale aj milióny hráčov z ďalších  17 krajín Európy. Nezabudnite, že okrem šialených 120 miliónov eur ponúka  Eurojackpot svojim hráčom ďalšie miliónové výhry aj v nižšom, druhom poradí. V predchádzajúcom žrebovaní boli takíto milionári až štyria, každý z nich vyhral vyše 5 mil. eur. V utorok bolo v treťom poradí úspešných až 21 hráčov Eurojackpotu, každý si mohol na svoje konto pripísať viac ako 84-tisíc eur.

Tak nezabudnite! – v piatok večer sa vám môže vďaka Eurojackpotu zmeniť život navždy!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu