Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Blíži sa jubilejný ročník Welcome Summer festu, na ktorom nemôžeš chýbať!

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Welcome Summer Bojnice)

Obľúbený Welcome Summer fest sa vracia do Bojníc. Jeho jubilejný 10. ročník prinesie množstvo slovenských hudobných mien, ktoré budeš chcieť zažiť naživo. Vyhraď si v kalendári prvú júlovú sobotu na zábavu a príď privítať leto!

Už v sobotu 1. júla 2023 od 16.00 ťa na plážovom kúpalisku v Bojniciach bude čakať výber tých najlepších domácich kapiel, ktoré zaručene nechceš zmeškať.

Odštartuj leto vo veľkom štýle

Tohtoročný Welcome Summer fest má pre teba pripravené až dve pódiá. Na hlavnom vystúpi populárna SIMA či kapela HORKÝŽE SLÍŽE, ktorú určite netreba špeciálne predstavovať. Malá Žužu, Silný refrén či L.A.G. song si zaručene budeš spievať spolu s nimi!

Blíži sa jubilejný ročník
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SIMA)

Chceš počuť aj slovenský hiphop? Ten na Welcome Summer feste ožije aj vďaka KALIMU & PETROVI PANNOVI.

Zoznam veľkých mien však nekončí. V Bojniciach si užiješ aj kapelu HEĽENINE OČI a jej hity Langoš či NAKA. Tešiť sa môžeš aj energetické balkánske duo MALALATA, ktoré si mohol vidieť napríklad na Pohode či Grape. Zaručene ťa roztancuje.

Blíži sa jubilejný ročník
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Heľenine Oči)

Blíži sa jubilejný ročník
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Malalata)

Fanúšikovia rocku sa budú môcť vyblázniť spolu s kapelou ZOČI VOČI. A aby toho pre nadšencov tvrdšej hudby nebolo málo, príde aj kapela DANY MOMENT.

A už skoro pravidelní hostia festivalu - dídžeji DROZĎO & DEMEX tiež nemôžu na jubilejnom ročníku chýbať. Vytancuješ sa dosýtosti.

Ak preferuješ skôr elektronickú hudbu, druhé pódium je pre teba. To bude patriť tanečnej hudbe v podaní SIMILIVINLIFE, DIAMOND11, YOSSAH B a TODY, TNMLD CREW, DJ BRAXO či LOWLIFE.

Na 10. ročníku festivalu v Bojniciach ťa čaká aj ďalší sprievodný program a ešte jedno prekvapenie!

Všetko o Welcome Summer feste nájdeš na oficiálnej facebookovej stránke. Lístok len za 16 € si môžeš kúpiť online na Predpredaj.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu