Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Parťáci na pľaci, aj v súkromí. Pozrite, čo spája Kobielského a Fašianga!

PR článok Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: @fotograf_palocibula)

Seriáloví kamaráti si vymieňajú rady a zdieľajú zážitky aj v súkromí. Toto o sebe prezradili.

Hercov Vladimíra Kobielskeho a Mareka Fašianga netreba nijak špeciálne predstavovať. Kým osobitne ich môžu fanúšici poznať z ich filmových, seriálových či dabingových projektov, spoločne zahviezdili v populárnom slovenskom seriáli Oteckovia a dnes kraľujú v novom seriáli Mama na prenájom. Ich postavy počas niekoľkých rokov spolu prežívali všetky radosti aj strasti vo všetkých oblastiach života.

Spoločné záľuby a kamarátske debaty 

A zdá sa, že rovnako blízko majú k sebe herci aj v súkromí. Marek Fašiang priznal, že s Vladkom sa pravidelne stretávajú a preberajú rôzne témy. „Okrem typických tém, kde riešime to, čo sa deje v našich životoch, je Vladko tým človek, ktorý mi vie poradiť napríklad aj v témach ako je investovanie či nehnuteľnosti,” hovorí. 

Tam však ich spoločne záujmy nekončia. Obaja majú radi cestovanie a už aj spoločne navštívili niekoľko zaujímavých miest v zahraničí. Najbližšie ich spoločne čaká Riga, kam sa chystajú pozrieť si zápasy Slovákov na Majstrovstvách sveta v hokeji.

Parťáci na pľaci, aj
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: @fotograf_palocibula)

Vychutnávanie si špeciálnych momentov

Cestovanie a príjemné chvíle oddychu si zjavne obidvaja vychutnávajú. Svedčí o tom aj ich najnovšie spoločné video, ktoré zachytáva, ako sa kamarátsky stretli pri šálke kávy a poháriku Karpatského brandy Špeciál v kaviarni na nábreží Dunaja. „Po piatich rokoch takmer každodenného stretávania sa pracovné vzťahy menia na priateľstvá. Napriek tomu, že sa už tak často nestretávame, priateľstvo zotrvalo. O to viac si vážime, keď sa raz za čas môžeme stretnúť  a „poohovárať“ Vlada Bielika  pri pohári kvalitného, obľúbeného brandy so slovenským srdcom :-)“  uviedli obaja herci na svojich sociálnych sieťachPozrite si tu.

Parťáci na pľaci, aj
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: @fotograf_palocibula)

„Keď si predstavím Karpatské brandy, vybavia sa mi chvíle práve počas cestovania. To sú tie momenty, kedy človek nemusí myslieť na povinnosti, iba si užívať okamih a dopriať si popritom niečo špeciálne, čo tú chvíľu podčiarkne - ako napríklad Karpatské brandy Špeciál,” vysvetľuje Marek Fašiang, ktorý dodáva, že značka Karpatské brandy ho oslovila aj svojím slovenským pôvodom, keďže sám veľmi rád podporuje slovenské lokálne produkty.

Tento článok o mužoch, ktorí nestarnú, ale dozrievajú, vám prináša Karpatské brandy Špeciál. www.karpatskebrandy.sk

Parťáci na pľaci, aj
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: @fotograf_palocibula)

Aktuálne ponúka Karpatské brandy dve verzie slovenskej legendy Karpatské brandy Špeciál!

Tradičná značka slovenského brandy, ktorá má za sebou viac ako 50 rokov skúseností rozšírila svoju ponuku. K obľúbenému päťročnému brandy KBŠ V.S.O.P. pribudla trojročná verzia Karpatské brandy Špeciál V.S. Táto skratka znamená „Very Special“.

„V.S. nechávame v dubových sudoch aspoň tri roky, čím umožníme vínnemu destilátu jemné prepojenie s drevom a umocníme vôňu vanilky a hrozienok. Nápoj si zároveň zachováva svoju charakteristickú decentnú sviežosť a vyváženú chuť pravého slovenského brandy,“ vraví Peter Ďuriš, Master Blender Karpatského brandy.

Dlhodobí milovníci, ale aj začiatočníci majú vďaka najnovšiemu prírastku opäť viac príležitostí vychutnávať si unikátne vlastnosti slovenského brandy.

Dostupné  na www.najnapoje.sk

  • Príbeh KBŠ: Toto unikátne slovenské brandy vzniklo v pezinskej pálenici už pred viac ako 50 rokmi. Pôvodne bolo určené do sektov Hubert, no pre svoju výnimočnosť sa zachovalo ako samostatná značka.
  • Čas dozrievania: Dozrievanie v dubových sudoch je základom chute. Charakter dreva a čas má na brandy výrazný vplyv.
  • Najcennejší poklad: Základom je zdravé víno, z ktorého sa dvojitou destiláciou získa kvalitný destilát.
  • Silné vlastnosti: Unikátna chuť a vôňa KBŠ – nádherný súlad dreva s jemnosťou vanilky a sušeného ovocia.
  • Najväčší úspech: KBŠ je na Slovensku ikonou a pravidelne získava zlaté medaily i vo svete.

- reklamná správa -  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu