Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Aký darček darovať na Valentína? Stavte na originálny šperk!

PR článok Zobraziť galériu (3)

Väčšina z nás potrebuje k životu lásku a priateľstvo. Samozrejme, tie sú s nami po celý rok. Prečo ich však neosláviť a neprežívať o čosi intenzívnejšie aspoň jeden deň v roku? Vychutnajte si valentínsky deň v spoločnosti vašej lásky, ktorú potešíte krásnym šperkom. My vám radi poradíme, aký vybrať.

Pre ženu

Srdce je najznámejší symbol lásky. Práve preto sú šperky so srdiečkom také obľúbené. Páni väčšinou volia praktické náušnice alebo prívesok. Dobrou voľbou je aj set týchto dvoch kúskov. Záplava srdiečok nemusí byť pre vás to pravé. Potešiť ju však viete aj iným symbolickým šperkom. Darujte jej štvorlístok pre šťastie alebo ochranného anjela. Lásku vyjadrí aj nekonečno či strom rodiny. Potrpí si na kvalitu? Siahnite po zlatých šperkoch. Zvoľte pokojne drobnejšie kúsky na bežný deň, ktoré vás potešia svojou priaznivou cenou.

Už dlhšie rozmýšľate nad zásnubami? Využite romantickú atmosféru tohto dňa. Pripravte pre ňu dobrú večeru, výlet na obľúbené miesto alebo ju prekvapte originálnou spoločnou aktivitou. Ak máte pripravené miesto a čas zostáva už len jediné. Vybrať krásny zásnubný prsteň.

Aký darček darovať na
Zobraziť galériu (3)

Pre muža

Aj muži si predsa zaslúžia milú pozornosť. Potešiť ich môžete obľúbenými pánskymi náramkami z prírodných kameňov, ktoré majú rozmanité farby. Medzi pánmi sú veľmi žiadané aj kožené náramky. Nájdete ich aj v masívnejších prevedeniach, ktoré sú ideálne pre hrubšie zápästia. Originálnym pánskym doplnkom sú však aj strieborné a oceľové retiazky či náhrdelníky.

Aký darček darovať na
Zobraziť galériu (3)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu