Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Čakáte na najlepšiu ponuku bývania? Našli sme ju!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Rezidencia Matúškova)

Nájsť ideálne bývanie pre seba a svoju rodinu je náročná úloha, o to viac ak k požiadavkám patrí blízkosť centra, prírodné prostredie, kvalitné prevedenie a v neposlednom rade stabilná a rozumná cena. Projekt Matúškova residence spĺňa všetky tieto kritériá a ponúka ešte oveľa viac. Nadčasová architektúra, lukratívna lokalita, parkovacie miesto a štandard bytov v cene. Aj tak môže vyzerať vaše nové bývanie, ak si správne vyberiete. Bývajte nad mestom a pod Kolibou!

Všetko pre váš komfort

Dôraz na kvalitu a na to, aby mal každý svoj priestor a pocit slobody je pri hľadaní bývania veľmi dôležitý. Architektúra má byť vzdušná, priestranná a elegantná. Predzáhradky i dobre riešené balkóny či priestranné terasy sú samozrejmosťou. Súkromie a pohodlie zabezpečené samostatným vstupom a limitovaným počtom bytov je iba čerešničkou na torte. Maximálny komfort zabezpečuje možnosť spájania bytových jednotiek a zmeny dispozície podľa vašich predstáv.

Buďte náročný - vyberáte si predsa miesto pre váš život!

Bývanie v srdci hlavného mesta so všetkými výhodami, ktoré ponúka centrum

Zabudnite na dlhé minúty strávené v aute len pri premiestňovaní sa po meste. Bývajte pri centre mesta Bratislavy v príjemnej a pokojnej lokalite s ľahkou dostupnosťou a plnou občianskou vybavenosťou. Ak dostanete chuť na dobrú večeru alebo trochu kultúry, do centra si môžete urobiť krátku prechádzku. V blízkosti rezidencie sa nachádza napojenie na diaľnicu D2 vzdialené len 4 kilometre a v nemocnici na Kramároch ste autom za 5 minút. Okrem toho sa z rezidencie ľahko dostanete na vlakovú stanicu a na skok máte aj zastávku autobusu, ktorá sa nachádza iba minútku chôdze od vášho nového bývania. Matúškova residence spĺňa aj tie najnáročnejšie požiadavky na bývanie.

Súlad mestského života a pokojného bývania

Radi trávite voľné chvíle v pokoji prírody? Lukratívna lokalita s panoramatickým výhľadom na celé mesto sa nachádza priamo pod Kolibou a v blízkosti Karpát. V obklopení zelene tak budete mať kedykoľvek možnosť načerpať novú energiu. Matúškova residence je ideálnym miestom pre všetkých, ktorí žijú rýchlym mestským tempom, no zároveň sa chcú vracať do svojej vlastnej oázy pokoja. Blízkosť centra a krásne prostredie vytvára obyvateľom rezidencie skvelú príležitosť pre komfortný pracovný, rodinný, aj sociálny život. Objavte dokonalý súlad aktívneho života a nerušeného odpočinku.

Čakáte na najlepšiu ponuku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Rezidencia Matúškova)

Vysoký štandard bývania pre náročných

Vyššiu kvalitu štandardu bytov zabezpečia napríklad hliníkové okná, ktoré okrem vysokého presvetlenia doprajú novým majiteľom tepelnú a aj hlukovú pohodu. Na energiách vďaka nim môžete ušetriť až 24 %, čo v dnešnej dobe, keď ceny všetkého rastú, nie je zanedbateľné. Všetky obytné priestory budú vybavené podlahovým kúrením a budú disponovať predprípravou na klimatizáciu.

Už viac nemusíte strácať cenný čas hľadaním miesta na parkovanie. Parkovanie s vonkajším alebo garážovým státím je zahrnuté v cene bytu pre vaše každodenné pohodlie.

Bývajte na Jednotku za stabilné ceny

Nepremeškajte možnosť využiť jedinečnú investičnú príležitosť a kúpte si svoje nové bývanie za stabilné ceny v predpredaji. Záruku spoľahlivej kúpy zaručuje fakt, že za projektom Matúškova residence stojí stabilný a overený slovenský developer. Množstvo úspešne zrealizovaných projektov umožňuje vytvárať tie najlepšie riešenia pre vaše výnimočné bývanie.

Samozrejmosťou je najvyšší možný komfort už pri samotnej kúpe bytu. Preto stačí, ak si vyberiete z ponuky bytov ten, ktorý vám najviac vyhovuje a kontaktujete makléra telefonicky alebo cez formulár na webovej stránke. Nasleduje obhliadka a po tom, ako poviete áno svojmu vyvolenému bytu, bude o všetko ostatné postarané. Zahoďte starosti s vybavovaním hypotéky, využite služby hypotekárneho poradcu a získajte tak ďalšie výhodné benefity.

Chcete sa o projekte Matúškova residence dozvedieť viac? Nepremeškajte svoju príležitosť na váš nový domov na jednotku a prezrite si našu aktuálnu predpredajovú ponuku.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu