Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vianoce už klopú na dvere a tradičné Dni Vianoc v Inchebe s nimi

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Pexels.com)

Zabudnite sa stres, zhon a náhlenie. Užite si vianočné nákupy v pokojnej atmosfére, objavte tradičné remeslá a zavítajte do rozprávky. To všetko na Dňoch Vianoc v Inchebe od 1. do 19. decembra.

Každý od Vianoc čaká niečo iné. Kým niekto túži po snehovej nádielke, iný chce kopu darčekov, ďalší si najkrajšie sviatky roka nevie predstaviť bez maratónu rozprávok a niekto si jednoducho želá „len“ pokoj a čas strávený so svojimi blízkymi. Nech už sú vaše túžby a predstavy akékoľvek, pozývame vás na tradičné Dni Vianoc v Inchebe, kde si užijete sviatočnú atmosféru a prichystáte krásne darčeky pre celú rodinu.

A veru, výber toho správneho darčeka je niekedy tvrdý oriešok. No ak nechýba inšpirácia, všetko je omnoho jednoduchšie. Na Dňoch Vianoc v Inchebe si budete môcť vybrať z množstva milých, originálnych aj klasických darčekov. Ponúkať ich budú nielen predajcovia zo Slovenska i zahraničia, ale aj remeselníci, dizajnéri a tvorcovia, ktorí do Incheby prinesú nádherné handmade výrobky.

Vianoce už klopú na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Pexels.com)

V ponuke objavíte napríklad klasické či praktické darčeky ako oblečenie, obuv, doplnky do interiéru, kozmetika, kniha či doplnky pre domácich miláčikov, ale aj krásne a hodnotnejšie darčeky ako kožené výrobky, kožušiny či bižutériu spolu s remeselnými výrobkamičipkami; plstenými, drôtenými, slamenými, drevenými výrobkami, sviečkami z včelieho vosku a krásnymi prírodnými vianočnými ozdobami.

K tomu si budete môcť vybrať z lákavých špecialít na vianočný aj predvianočný stôl.

Lákajú vás rozprávky? Na Dňoch Vianoc v Inchebe vás každú sobotu privíta rozprávkové bábkové divadlo. Ručne vyrezávané drevené marionety vyvolajú závan nostalgie a zabavia deti aj dospelých.

Vianoce už klopú na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Incheba Bratislava)

Dni Vianoc v Inchebe štartujú už 1. decembra a potrvajú až do 19. decembra. Vstupenky si môžete kúpiť buď na mieste, alebo už teraz cez Predpredaj.sk.

*zmena programu vyhradená

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu