Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Legenda slovenského folklóru SĽUK a kapela Čechomor na jednom pódiu v Trnave!

SĽUK PR článok Zobraziť galériu (4)
SĽUK (Zdroj: Matúš Lago)

Vo štvrtok 16.6.2022 zavítajú na Trnavský amfiteáter dve úžasné hudobné zoskupenia. V trojhodinovom koncerte si na jednom pódiu zahrajú, zatancujú a zaspievajú česká folk - rocková kapela Čechomor a Slovenský ľudový umelecký kolektív SĽUK.

Slovenský ľudový umelecký kolektív j-SĽUK- je profesionálne umelecké teleso, pôsobiace v oblasti umeleckého spracovania a interpretácie tradičnej ľudovej kultúry na Slovensku už od roku 1949. Jeho tvorba vychádza z autentických podôb slovenského ľudového umenia, ktoré spracováva do umelecky vysoko kvalitných a divácky úspešných programov. Tento rok  si pre svojich fanúšikov pripravili 90 min reprezentačný program toho najlepšieho zo svojej hudobnej a tanečnej produkcie.

SĽUK
Zobraziť galériu (4)
SĽUK  (Zdroj: Matúš Lago)

Česko - moravská kapela Čechomor , ktorá originálnym spôsobom spracováva  ľudové piesne, vznikla v roku 1988 a hrá v zložení František Černý,  Karel Holas, Jan Kolář, Matej Lienert a Lukáš Čunta. Charakteristickým rysom kapely je nápaditosť aranžmánov, osobná interpretácia a inšpirácia v ľudovej hudbe. Kapela Čechomor, ktorá vystúpi ako druhá,  má vo svojom 90 minútovom programe pre fanúšikov pripravený koncert plný najväčších hitov.

Skupina Čechomor
Zobraziť galériu (4)
Skupina Čechomor  (Zdroj: Barbora Mráčková)

Nezabudnuteľný júnový koncert Čechomor & SĽUK v Trnave bude nabitý energiou a plný zážitkov nielen pre návštevníkov, ale pre všetkých. Unikátny dvojkoncert sa bude konať v trnavskom amfiteátri 16. júna 2022. Vstupenky na sedenie stoja 25 EUR a na státie 20 EUR. A čo je najlepšie, ešte stále sú v predaji.                                                                                                               

Príďte si vychutnať  tento jedinečný zážitok, kde okrem  melódií a tancov bude cítiť atmosféru československého priateľstva dňa 16.6.2022 o 20.00 na Trnavský amfiteáter. Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk.

Legenda slovenského folklóru SĽUK
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Amfik Trnava)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu