Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Marcel Merčiak o novej televízii Šport! Čo v RTVS pre divákov chystajú?!

Marcel Merčiak PR článok Zobraziť galériu (7)
Marcel Merčiak

Nová športová televízia RTVS s názvom Šport začne vysielať 20. decembra 2021 o 17.00 h. Už niekoľko mesiacov však prebiehajú prípravy na odštartovanie jej vysielania. Programovým vedením Športu bol poverený obľúbený komentátor a moderátor RTVS Marcel Merčiak.

„Na novú úlohu intendanta sa teším, i keď vnímam, že so sebou prináša veľkú zodpovednosť. Budeme sa snažiť čo najviac rozvíjať športové vysielanie. Máme ambíciu vybudovať modernú, profesionálnu a životaschopnú televíznu stanicu. Verím, že všetko dopadne tak, ako si predstavujeme, no najmä, že budú spokojní naši diváci,“ povedal intendant Športu Marcel Merčiak.

Marcel Merčiak o novej televízii Šport! Čo v RTVS pre divákov chystajú?! (Zdroj: RTVS)

Nová športová televízia odštartuje vysielanie 20. decembra o 17:00. Prvým programom bude otváracia beseda, v ktorej sa diváci oboznámia s tým, ako Šport vznikal, aké prípravy predchádzali jeho spusteniu a čo v jeho vysielaní čaká na televíznych divákov a športových priaznivcov. Od 17:30 ponúkneme prvý priamy preno: zápas 27. kola hokej Tipos Extraligy Michalovce – Nitra a hneď po jeho skončení v priamom prenose aj prípravné stretnutie našich hokejistov do 20 rokov v kanadskom Red Deere proti Fínsku, 6 dní pred začiatkom MS tejto vekovej kategórie.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu