Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Top obchody na vianočné darčeky: Vyberiete pre dedka, deti aj svoju polovičku!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Adobe Stock)

Blíži sa záver roka a s ním, samozrejme, aj Vianoce. K nim okrem stromčeka neodmysliteľne patria aj darčeky. Vyhnite sa predvianočnému zhonu a využite naše tipy na obchody, v ktorých kúpite jedinečné kúsky pre každého člena rodiny.

Nemusíte nikam chodiť, darčeky pre všetkých blízkych môžete nakúpiť pohodlne online. Výhodou sú neraz nižšie ceny, ale aj tovar, ktorý v bežných kamenných prevádzkach nenájdete. E-shopová platforma Shoptet vám prináša výber top online obchodov a tipy na darčeky pre každého člena rodiny!

Slniečkovo.sk: Všetko pre úsmev vášho slniečka

Áno, Vianoce sú najmä o detskej radosti, preto sú okrem elektroniky najvyhľadávanejšími vianočnými darčekmi práve hračky. E-shop slnieckovo.sk ponúka obrovský výber rôzneho druhu pre všetky vekové kategórie. Od hračiek pre tých najmenších cez plyšové, náučné a kreatívne hračky až po obľúbené elektrické autíčka, spoločenské hry či kolobežky, trojkolky, sánky, boby a iné detské vozidlá. Nakúpite tu však aj školské tašky, batohy a ďalšie príslušenstvo, vyberiete si nový kočík či dojčenské potreby. Radosť tak môžete urobiť deťom aj ich mamičkám.

MasimSport.sk: Darčeky pre nadšených športovcov

Ak máte v rodine športovca, ten určite ocení, ak mu darujete overené a kvalitné produkty. Presne také nájdete v rodinnom e-shope masimsport.sk. Všetko, čo nájdete v ponuke, je otestované a preverené majiteľmi obchodu, ktorí sú sami športovo založení. Vždy vám radi poradia i pomôžu s výberom. Zima je tu, a tak kvalitná a funkčná termobielizeň, v ktorej preteká aj Petra Vlhová, či ďalšie špičkové doplnky a oblečenie určite potešia každého aktívneho vetroplacha.

Stevula.sk: Kvalitné pánske košele aj dámska móda

Azda najčastejším i najobľúbenejším vianočným darčekom pre muža je nová košeľa. Predpokladáme, že budete hľadať v prvom rade kvalitu, a tak zamierte priamo do online obchodu stevula.sk. Renomovaná slovenská značka pánskeho oblečenia má veľký výber košieľ rôzneho druhu i vyhotovenia. Na blogu nájdete aj mnohé rady a odporúčania, ako a akú košeľu vybrať. A ak by ste hľadali niečo viac, e-shop ponúka aj športové oblečenie či dámsku módu.

Top obchody na vianočné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Adobe Stock)

Muliera.eu: Darujte jej nádhernú kabelku a ešte viac

Chcete pod stromčekom potešiť a prekvapiť ženu? Ak poznáte jej štýl a to, čo má rada, môžete jej vybrať z krásnych kúskov kabeliek značky Anekke či Santoro London na e-shope muliera.eu. Môžete si byť takmer istí, že rovnakú kabelku nikde inde nevidela. Výber je navyše prispôsobený pre ženy rôzneho veku, štýlu a osobnosti. Už len poznať tú vašu.

Vinylo.sk: Hudba nielen pre milovníkov tradície

Klasické vinylové platne sa vracajú do módy a ich predaj počas pandémie vyletel do rekordných výšin. V internetovom obchode Vinylo.sk majú všetko pre milovníkov hudby každej generácie. Darujte platňu s najväčšími hitmi skupiny Queen, remastrovanú Metallicu, ikony ako Pink Floyd, Moby či Guns N’ Roses. Siahnite po legendárnom Frankovi Sinatrovi alebo, naopak, vyberte poklady z domácej tvorby od Lasicu a Satinského, skupinu Vidiek, klasickú ľudovú hudbu či dokonca rozprávkové platne pre deti. Kvalitné LP, SP i EP platne v tradičnom obale dýchajú minulosťou a originalitou. A čo tak kúpiť k vinylom aj nový gramofón? Na tomto mieste nájdete všetko a k tomu skvelé poradenstvo.

Sachovyobchod.sk: Pre nadšencov i skúsených majstrov

Poznáte niekoho, kto si rád dá partičku šachu? Sachovyobchod.sk ponúka všetko pre milovníkov šachu od začiatočníkov až po tých najlepších majstrov. Kompletné sety, figúrky, šachovnice, knihy, šachové hodiny, ale aj šachové pero či bižutériu a ďalší doplnkový tovar vysokej kvality. Pre tých, ktorí šach berú viac ako dekoráciu, tu nájdete luxusné šachy v krásnom vyhotovení. Okrem šachu však obchod ponúka aj ďalšie zaujímavé spoločenské hry, ktoré vám napokon môžu spríjemniť spoločné chvíle s rodinou počas Vianoc.

Paradoo.sk: Pretože ponožky musia byť

Bez nich to nie sú Vianoce. Ponožky pod stromčekom sa v priebehu rokov stali z núdzového riešenia najdôležitejším vianočným darčekom. Obchod paradoo.sk ponúka veselé ponožky v unikátnom dizajne a tiež perfektnom balení. Ponožky zabalené ako pizza, burger, hranolčeky, čokoláda alebo kvety prekvapia a pobavia každého. Výber štýlov a tém pre rôzne vekové skupiny aj pohlavia je doslova nekonečný. Takže ak ste hľadali ponožky na Vianoce, už viac hľadať nemusíte.

Crazypaws.eu: Aj domáce zvieratá sú súčasťou rodiny

Domáci miláčikovia si našu pozornosť zaslúžia a potrebujú rovnako ako ostatní členovia rodiny. Či už máte doma psa, mačku, hlodavce, rybičky alebo akékoľvek iné zvieratko, kliknite na crazypaws.eu a o darčeky máte postarané okamžite. Obojky, vôdzky, postroje, doplnky, krmivo a všetko potrebné príslušenstvo pre radosť či starostlivosť na jednom mieste.

Rozmýšľate nad vlastným online obchodom aj vy? Stavte na Shoptet

Popri výbere darčekov aj vám napadol skvelý tip na váš vlastný online obchod? Dnes je jeho založenie rýchle a jednoduché. Všetky vybrané e-shopy fungujú na spoľahlivej platforme Shoptet. Vďaka nej ponúkajú svoj tovar prehľadne, moderne a jednoducho. Vlastný e-shop na tejto platforme môžete mať hotový za jeden víkend a cena základného balíka sa začína už od 13 eur mesačne. Obsahuje množstvo služieb a doplnkov, vďaka ktorým je možné obchod riadiť jednoducho z pohodlia domova. Niet sa čo diviť, že Shoptet má pod svojimi krídlami už viac ako 28-tisíc aktívnych e-shopov, ktorých spoločný ročný obrat predstavuje 2 miliardy eur.

VIAC O E-SHOPOVOM RIEŠENÍ SHOPTET

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu