Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Na tento výlet Evelyn nezabudne! Pozrite sa, s kým a prečo sa naň vybrala

PR článok Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Orange Slovensko )

Eva „Evelyn“ Kramerová, známa komička a moderátorka, miluje cestovanie a neodolala ďalšiemu, tentokrát trochu netradičnému výletu. Neprekvapí, že sa naň vybrala so svojim dlhoročným kamarátom, hercom Števom Martinovičom.

Je známe, že ak sa niekam spolu vyberie táto dvojica, o humor a netradičné situácie je postarané. Evelyn so Števom toho spolu precestovali už veľa a o svoje neopakovateľné zážitky a historky z ciest sa vždy radi podelili s fanúšikmi. Ich najnovší výlet si takisto budú ešte dlho pamätať!

Inšpirovaní zdolávaním Cesty hrdinov SNP, najdlhšej a najvýznamnejšej turistickej magistrály na Slovensku, rozhodli sa vyraziť naprieč Slovenskom aj oni. Samozrejme, zobrali to po svojom a originálne. Pozrite sa ako:

Evelyn: Takúto rýchlosť som vážne nečakala!

Na ceste sa popri spoznávaní zaujímavých miest rozhodli tiež otestovať najlepšiu mobilnú sieť na Slovensku. Ich prvou zastávkou bol preto areál bývalého kameňolomu pod Pezinskou Babou. Tu začal mať ich roadtrip doslova grády.

Števo sa rozhodol originálnym spôsobom Evelyn vysvetliť a demonštrovať, aký je rozdiel medzi 3G, 4G a 5G sieťou. Pozrite sa, ako to dopadlo.

Netradičný roadtrip v najlepšej sieti pokračuje a ich najnovšie zážitky môžete sledovať na Facebooku a YouTube kanáli Orangeu.

Advertisement

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu