Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Viete kde bude najväčšia koncentrácia šťastných celebrít? Tento víkend na jogovom festivale

Adriana Spronglova na festivale ManaStay PR článok Zobraziť galériu (5)
Adriana Spronglova na festivale ManaStay (Zdroj: ManaStay joga festival)

Joge prepadli nielen bežní ľudia, ale aj celebrity. Nevedia si bez nej predstaviť život ľudia na celom svete, ale fotky v jogových pozíciách pridávajú na sociálne siete zahraničné celebrity. Slovenské známe tváre však nezaostávajú.

Účinky a zdravotné benefity jogy vyzdvihujú už aj samotní lekári. V Indii sa začala joga praktizovať približne pred piatimi tisíckami rokov, ale v súčasnosti stúpa jej popularita závratnou rýchlosťou. Je obľúbenou vďaka svojej filozofii, cvikom na chrbát, či meditáciami proti stresu.

Jogíni na festivale Manastay
Zobraziť galériu (5)
Jogíni na festivale Manastay  (Zdroj: ManaStay joga festival)

Už o pár dní sa na celom svete oslavuje Medzinárodný deň jogy. My vieme, kde ju budú oslavovať naše známe tváre. V Bratislave sa bude už tento víkend 19. - 20. júna konať festival jogy ManaStay. Témou tohtoročnej edície festivalu je šťastie a veselosť. Tak už určite tušíte, kde bude najväčšia koncentrácia šťastných a usmiatych tvárí. Jedným z nich, kto sa posadí na podložku v stane na lúke v tesnej blízkosti Hotela Barok bude porotca show Česko-slovensko má talent Jaro Slávik. „Posledné roky som nadšený amatérsky priaznivec jogy a fanúšik festivalu ManaStay, kam som chodieval ako návštevník. Tento rok som sa stal súčasťou organizačného tímu a rád v rámci tohto podujatia zúročím svoje skúsenosti s organizáciou eventov,“ vysvetľuje Jaro Slávik.

Nový člen tímu Jaro Slávik a organizátorka festivalu Alena
Zobraziť galériu (5)
Nový člen tímu Jaro Slávik a organizátorka festivalu Alena  (Zdroj: ManaStay joga festival)

Na festival pravidelne chodieva napríklad herečka Kristína Svarinská, či Eva Sakálová, ktorá je aj lektorka jogy. Vyučoval tu aj slávny brat hollywoodskej herečky Umy Thurman Dechen, alebo vnučka Maríny Kraľovičovej Martina. Tento rok sa chystá Jana Kvantíková zo seriálu Slovania, Dominika Žiaranová z Búrlivého vína, tanečník Miňo Kereš, moderátorka Adriana Špronglová a mladá herečka Broňa Kovačiková. Okrem česko-slovenských lektorov prídu dvaja priamo z Indie, ktorá sa považuje za kolísku jogy.

Fredy Ayisi na festivale Manastay
Zobraziť galériu (5)
Fredy Ayisi na festivale Manastay  (Zdroj: ManaStay joga festival)

Program festivalu je vytvorený tak, že si v ňom nájde to svoje každý. Máme lekciu zadarmo aj pre dôchodcov, ale napríklad aj luxusnú VIP vstupenku s wellness a bazénom pre náročných. Každý lektor svoju hodinu na začiatku predstaví a vedie ju spôsobom, aby ju zacvičili nielen flexibilní skúsení jogíni, ale dokážu ju odcvičiť aj človek, ktorý je na joge vôbec prvýkrát. Aj o tom je joga. Nie je dôležité robiť dokonalé pozície, ale postaviť sa a cvičiť. Akúkoľvek úroveň, preto všetkých pozývam.“ Vysvetľuje organizátorka festivalu Alena Janáči.

Vstupenky na festival nájdete na Predpredaj.sk.

Viete kde bude najväčšia
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ManaStay joga festival)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu