Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Darcovia krvi môžu pri dovolenke na Slovensku ušetriť

Dôvera PR článok
Dôvera (Zdroj: Dôvera)

Mnohí darcovia krvi spomínajú na časy, keď boli zľavy pre darcov na každom rohu. Hoci možností, ako ušetriť, je dnes už menej, stále sú miesta, kde sú darcovia krvi finančné zvýhodnení.

Ak patríte medzi darcov krvi alebo darovanie krvi zvažujete, iniciatíva Moja krvná skupina, za ktorou sú Slovenský Červený kríž a zdravotná poisťovňa Dôvera, aj v tomto roku pripravila zoznam zliav, ktoré by ste mohli využiť počas svoje letnej dovolenky na Slovensku. Nájdete ho na webe www.mojakrvnaskupina.sk/zlavy.

Za normálnych okolností sa nájde na Slovensku každý rok viac ako 110-tisíc ľudí, ktorí nemajú problém venovať svoj čas, ale vlastne aj kus zo seba na pomoc iným. Keďže ľudská krv je ešte stále nenahraditeľná, zaslúžia si podporu. Väčšina z nich to robí systematicky a na odberné miesto príde aj viackrát do roka.

Zdravotná poisťovňa Dôvera a Slovenský Červený kríž už niekoľko rokov spájajú darcov krvi a pacientov, ktorí ich potrebujú, prostredníctvom projektu Moja krvná skupina. Projekt funguje na facebooku, kde má každá krvná skupina vlastnú stránku. Tým, ktorí krv potrebujú, stačí kontaktovať niektorú zo skupín. Ľudia ochotní darovať túto vzácnu tekutinu sa zväčša prihlásia vo veľmi krátkom čase.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu