Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jubilejný ročník Slnka v sieti už dnes: Galavečer za prísnych opatrení

Jubilejný ročník Slnka v sieti už dnes PR článok Zobraziť galériu (4)
Jubilejný ročník Slnka v sieti už dnes (Zdroj: Daniel Dluhy)

Už o niekoľko hodín spoznáme nových držiteľov prestížneho filmového ocenenia Slnko v sieti. Vzhľadom na súčasnú situáciu, v akej sa naša spoločnosť v súvislosti s ochorením COVID-19 nachádza, slávnostné podujatie prebehne za prísnych opatrení. Čo čaká osobnosti kinematografie a kultúry?

Slovenská filmová a televízna akadémia sa snažila k tohtoročnému udeľovaniu cien pristúpiť ekonomicky zodpovedne a zároveň efektívne. Laureáti jubilejného desiateho ročníka si svoje ceny prevezmú na doskách scény z minulého roka. Jej autor, architekt a scénograf Juraj Kuchárek, ju zrecykloval a dodal jej vizuálne novšiu podobu.

Jubilejný ročník Slnka v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Daniel Dluhy)

Aby dnešná spoločenská udalosť prebehla v priestoroch bratislavskej Starej tržnice čo najbezpečnejšie, zúčastnia sa jej len nominovaní a vystupujúci umelci. Každému hosťovi bude pri vstupe odmeraná telesná teplota. Povinná bude dezinfekcia rúk, dostatočné vetranie priestorov, dodržiavanie rozostupov a nosenie rúšok počas celého večera. Pre zástupcov pozvaných médií organizátori zabezpečili vlastné priestory, odkiaľ budú priamy prenos bezpečne sledovať.

Jubilejný ročník Slnka v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Daniel Dluhy)

Národné filmové ceny Slnko v sieti odvysiela dnes RTVS o 20:30 v priamom prenose na Jednotke. Podujatie finančne podporil Audiovizuálny fond. Partnerom slovenského filmu je Prvá stavebná sporiteľňa. Viac informácií o národných filmových cenách Slnko v sieti nájdete na stránke: 
www.slnkovsieti.sk 

Jubilejný ročník Slnka v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Daniel Dluhy)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu