Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lukáš Adamec a Fíha Tralala: Vieme, čo sa skrýva za týmto netradičným spojením

Lukáš Adamec a Fíha Tralala: Vieme, čo sa skrýva za týmto netradičným spojením PR článok
Lukáš Adamec a Fíha Tralala: Vieme, čo sa skrýva za týmto netradičným spojením (Zdroj: Kaufland)

Posledná festivalová nedeľa prinesie obľúbeného slovenského interpreta Lukáša Adamca priamo do vašich obývačiek. Záver festivalu poteší aj tých najmenších.

Aj vám s pribúdajúcimi teplotami rastie chuť na poriadnu festivalovú zábavu pod holým nebom? Chýbajú vám vaši obľúbení intrerpréti, kapely, či len možnosť zabaviť sa pri dobrej hudbe? Nuž, aj keď sa opatrenia spojené s koronavírusom postupne uvoľňujú, je zjavné, že na hromadné podujatia či verejné koncerty si ešte chvíľu počkáme. Správať sa zodpovedne je stále to najlepšou zo všetkých možností.

Ani v tomto období sa však zábavy úplne vzdať nemusíte. Spoločnosť Kaufland si totiž, ako odmenu za ohľaduplné správanie nás všetkých pripravila darček pre priaznivcov slovenskej hudobnej produkcie. Túto nedeľu už po štvrtý raz Kaufland otvorí virtuálne brány multižánrového online festivalu #kauflandvasbavi, aby hudobným fanúšikom priniesol posledný zo série koncertov ich obľúbených kapiel priamo do obývačiek. Tento víkend vás z gauča rovno na nohy postaví Lukáš Adamec!

Ale to nie je všetko. Kaufland si na záver pripravil aj špeciálny bonus pre najmenších. Vaše ratolesti v nedeľu 17. mája o 15.00 hod. zabaví aj obľúbená FÍHA tralala. Posledná festivalová nedeľa tak bude patriť naozaj netradičnému spojeniu práve týchto dvoch interpretov. Už túto nedeľu o 15.00 hod. a 20.00 hod. na www.kauflandvasbavi.sk.

#kazdyprekazdeho #spolocnetozvladneme #rozhodujuciny

Program:

26. apríl – IMT Smile

3. máj - Kollárovci

10. máj 2020 – Polemic

17. máj 2020 – o 20.00 hod. Lukáš Adamec (plus špeciálny bonus pre deti FÍHA tralala o 15.00 hod.)

Ak ste si uplynulé tri nedele nestihli užiť vystúpenie IMT SMILE, Kollárovcov či Polemicu naživo,  zabavte sa s nimi z archívu na kauflandvasbavi.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu