Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chystá sa slovenská bondovka s Jozefom Vajdom? Prvý trailer vyzerá ako z Hollywoodu! (VIDEO)

PR článok Zobraziť galériu (3)

Novinka Anténa: Nová éra je inšpirovaná skutočnými udalosťami a mali by sme si ju pozrieť už toto leto. Nakrúcalo sa aj na bratislavskom Kamzíku.

Projekt bol spočiatku prísne utajovaný a na pľac sa nedostali ani novinári. Potom, ako unikli prvé fotky z nakrúcania s Jozefom Vajdom, však bolo jasné, že pôjde o niečo veľké.

To nám potvrdil aj samotný Jozef Vajda (63), ktorý stvárňuje hlavnú postavu. „Máte sa na čo tešiť.“ Ďalšie detaily však zatiaľ odmietol špecifikovať. „Nechajte sa prekvapiť,“ povedal nám s úsmevom.

Okrem Jozefa Vajdu trailer už prezrádza aj meno režiséra. Je ním Tomáš Řehořek (32), známy filmami ako Signál či skorším Czech Made Man. Ak ste tieto snímky videli, viete, že režisér si vyberá netradičné námety, čo vzbudzuje očakávania aj pri jeho najnovšom počine. Ten je inšpirovaný skutočnou udalosťou, no akou, to sa zatiaľ z traileru nedozvieme. Režisér bol podobne skúpy na slovo ako predstaviteľ hlavnej roly. „Nečakajte klasický film, pôjde o vybočenie zo žánru spôsobom, aký tu ešte nebol,“ povedal tajuplne.

Čo teda o projekte Anténa: Nová éra zatiaľ vieme? Trailer sľubuje akciu, komédiu aj romantiku. Potešia slovenské reálie ako ikonický Kamzík, protivník vyzerá zaujímavo a Jožkovi Vajdovi to ako slovenskému Bondovi veľmi sekne. My už netrpezlivo čakáme na ďalšie informácie. A čo vy?

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu