Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Maroš Šefčovič sa môže stať prezidentom pre všetkých

PR článok
(Zdroj: Maroš Šefčovič)

V 2. kole prezidentských volieb bude čeliť Zuzane Čaputovej. Prečo by mal do kresla hlavy nášho štátu zasadnúť práve on je jasné:

1. Vieme, že sa postaví za národ

Je to skúsený diplomat, vie plávať v domácich aj medzinárodných vodách, je shopný viesť náročné rokovania. V zahraničí je rešpektovaný a za roky praxe si urobil meno u dôležitých svetových lídrov. Je vynikajúci rečník.

2. Vieme, že spojí Slovensko

Počas svojej kariéry dokázal priviesť k jednému stolu aj krajiny, ktoré sú prakticky vo vojne. Prisľúbil, že aj na Slovensku sa bude snažiť spojiť rozdelenú spoločnosť.

3. Vieme, že bude myslieť vždy sociálne

Šefčovič chce byť prezidentom, ktorý si uctí seniorov. Chce tlačiť na akúkoľvek vládu, aby zaviedla trinásty dôchodok a znížila doplatky za lieky. Bude sa zasadzovať aj za pomoc mladým rodinám, ale aj za vznik nových pracovných miest.

4. Vieme, že verí v hodnoty

Veľmi jasne definoval svoje hodnoty postavené na kresťanstve a slušnosti. Nemá žiadne osobné škandály, podporuje tradičnú rodinu. Je jasným garantom zotrvania Slovenska v Európskej únii, ktorá nám zaručí ekonomický rast.

5. Vieme, že tu bude pre ľudí

Šefčovič bude prezidentom, ktorý bude s ľuďmi hovoriť. Jeho gestom bude aspoň raz do mesiaca otvoriť prezidentský palác pre všetkých. Kto chce riešiť problémy s prezidentom tvárou v tvár, bude mať šancu. Jeho manželka je tiež pripravená plnohodnotne zastávať úlohu prvej dámy. Aj ona chce vidieť život občanov v mestách aj v regiónoch a počúvať, čo ich trápi.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu