Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Favoriti Oscarov? Slováci v tom majú jasno!

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Nike)

Stávkovanie už nie je len o tom, či Barcelona zdolá Real Madrid, alebo, či Peter Sagan získa už po niekoľkýkrát zelený dres za triumf na Tour de France. Svoju popularitu majú aj iné udalosti, či už politické alebo spoločenské. A jednou z nich je aj udeľovanie prestížnych filmových ocenení – zlatých sošiek, známych aj ako Oscary. Víťazov spoznáme už tento víkend. Nedeľňajšia noc bude pre filmových priaznivcov krátka. Ale môže byť víťazná! Vďaka podanému tiketu v Niké.

Naplnia predpoklady – Malek, Close i Roma?

Očakáva sa tipérsky nudný večer plný tutoviek. Odborníci, ale aj tipéri, majú totiž v hlavných kategóriách jasných favoritov. „Áno, dá sa povedať, že tohtoročný Oscar má svojich hlavných favoritov. Podobne zmýšľajú aj tipéri,“ prezradil hlavný bookmaker Niké Richard Slušný. Medzi hercami sa očakáva úspech Ramiho Maleka, herečkám by mala dominovať Glenn Close a v najsledovanejšej kategórii – Najlepší film – sa očakáva úspech snímky Roma.  

Uspeje poľský film „Zimna wojna“?

Tipérsky obľúbenými výbermi sú aj animovaný film Spider-Man: Paralelné svety, alebo režisér Alfonso Cuarón. Ak hľadáte prekvapenie, čo tak skúsiť tip na to, že sa najlepším cudzojazyčným filmom stane snímka poľského režiséra Pawla Pawlikovského – Studená vojna (Cold War)? Odborníci síce favorizujú Romu, pravda, ak tá získa Oscara v hlavnej kategórii, pre Studenú vojnu sa šance na úspech medzi cudzojazyčnými filmami zvyšujú.

Natipuj si v Niké!

Tohtoročný Oscar prinesie radosť oceneným a môže aj vám. Vyberte si svojich favoritov na tikety a tešte sa s nimi. Navyše, Niké nových hráčov odmení. Pri registrácii si môžete vybrať bonus šitý na vašu mieru – 20 stávok zadarmo v hodnote 40 eur či vstupné bonusy v hodnote 50 eur, 300 eur alebo 1000 eur.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu