Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skončí Sajfa s vlogom a Dominika Cibulková s Instagramom?

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Martin Bandžák/MAGNA )

Bratislava, 11. júna 2018 – Slovenské osobnosti dostali radikálnu ponuku od humanitárnej organizácie MAGNA. Žiadna elektrina, žiadny internet, minimálna hygiena, ale najmä práca v konfliktnej vojnovej zóne. Zároveň však aj pomoc deťom, tehotným ženám a záchrana ľudských životov. A to všetko bez honoráru. Dali by ste to?

Martin Bandžák z humanitárnej organizácie MAGNA sa obrátil na slovenské osobnosti s ponukou práce dobrovoľníkov v Afrike. Sajfa, Evelyn, Dominika Cibulková, Juraj Kemka, Václav Mika, generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko Pavol Lančarič a dokonca aj prezident Andrej Kiska dostali ponuku zmeniť svoj život a ísť robiť síce nebezpečnú, ale zmysluplnú prácu do Konga. Ani jedna z týchto osobností to nedala. Záchranu životov v teréne nedá každý. Ale za 3 eurá mesačne môžete zachrániť život práve Vy na www.magna.sk.

Facebook post PÁN PREZIDENT ANDREJ KISKA

V Konžskej demokratickej republike (Kongo) zúri konflikt už viac ako 20 rokov. Minulý rok sa však humanitárna situácia kvôli konfliktu v Kasai výrazne zhoršila a viac ako 13 miliónov ľudí naliehavo potrebuje humanitárnu pomoc, čo z oblasti robí najväčšiu humanitárnu krízu v Afrike. Viac ako 7 miliónov ľudí nemá dostatok potravy a 2 milióny detí sú vážne podvyživené.

MAGNA zdravotnícke tímy pôsobia v rôznych oblastiach Konga - Kasai, Equatória a Kinshasa a poskytujú zdravotnú pomoc státisícom ľudí. MAGNA prevádzkuje mobilné zdravotnícke kliniky, vybavuje a zabezpečuje chod nemocníc, v odľahlých komunitách pomáha matkám pri pôrodoch. Obetiam násilia poskytuje zdravotnú a psychosociálnu pomoc a deťom vystaveným hladom - vysokovýživnú stravu. MAGNA v Kongu pôsobí od roku 2009.

Dominika Cibulková 

Evelyn

Juraj Kemka

Pavol Lančarič

Václav Mika

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu