Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Už dnes začína Festival Červeník s hviezdami Milli Vanilli, či George Baker!

PR článok Zobraziť galériu (2)

Una Paloma Blanca, či Girl You Know It's True - to sú najznámejšie hity dvoch zahraničných hostí tradičného rodinného festivalu s názvom Červeník v rovnomennej obci neďaleko Hlohovca, ktorý sa koná 11. a 12.augusta na amfiteátri Červeník. Okrem interpretov George Baker & Band, či Milli Vanilli, ktorí sa nimi preslávili to budú aj naše domáce hviezdy ako Desmod, Inekafe, Horkýže Slíže, Slobodná Európa a Zóna A.

Tradičný rodinný festival ČERVENÍK privíta 11. a 12.augusta tisícky fanúšikov na miestnom amfiteátri a aj tentoraz zaujímavých hudobných účinkujúcich. Tento rok majú možnosť všetci zúčastnení vidieť ako to dopadne, keď sa tvár stretne s hlasom, pretože do malej obce v okrese Hlohovec zavíta s projektom Face meet the Voice mníchovská legenda z konca rokov 80-tych Milli Vanilli!

Pozdrav a pozvanka do Červeníka od Fab Morvana - clena ex Milli Vanilli:

Presnejšie Face meets the Voice MILLI VANILLI Experience  - tak sa volá jedinečné spojenie známej tváre z projektu Milli Vanilli Faba Morvana a hlasu Johna Davisa, ktorý bol jedným z tých, ktorí v skutočnosti naspievali najväčšie hity Milli Vanilli...

A tak sa fanúšikovia môžu tešiť, že prvýkrát uvidia naživo hitovky I'm Gonna Miss You, Baby Don't Forget My Number, Girl You Know It's True, či Blame It on the Rain.

Mimochodom Fab Morvan sa za posledných  takmer 30 rokov výzorovo vôbec nezmenil :-)

Ďalším zahraničným hosťom je holandský spevák Hans Bouwens známejší pod umeleckým menom George Baker, ktorý v roku 1969 založil skupinu George Baker Selection. Dnes vystupuje pod menom George Baker & Band a aj v Červeníku sľubuje skvelú tanečnú show pri hitoch rokov  70-tych ako Una Paloma Blanca, či Santa Lucia...

V miestnom amfiteátri bude mať všetkých prítomných aj tento rok pod palcom skúsený moderátor Richard Vrablec, ktorý na pódiu privíta aj stále populárnejšiu dcéru Lenky Filipovej Lenny, Slobodnú Európu, Desmod, či Inekafe.

Chýbať nebude ani Smola a Hrušky, Zóna A, Noc a Deň a Dj Ekg!

Vstupenky sú v predaji aj na mieste - organizátori mysleli aj na nepriazeň počasia, takže pre fanúšikov bude pripravený veľkokapacitný stan, k dispozícii je aj stanové mestečko.

Vstupenky na najlepšie zážitky kúpite v sieti  .

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu