Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Môže sa stať bohatým každý? Týchto 5 vlastností vás na to predurčuje: Dajú sa aj ľahko naučiť

PR článok Zobraziť galériu (2)

Vedeli ste, čo okrem plných bankových účtov spája bohatých ľudí? Sú to určité povahové črty, ktoré ich predurčujú na to, že aj z malej sumy dokážu časom vytvoriť slušnú rezervu peňazí. Prinášame vám tých 5 najdôležitejších.

1. Máte strategické myslenie

Už teraz viete, ako strávite budúce Vianoce, kam pôjdu vaše deti na vysokú a nič vás len tak neprekvapí? Blahoželáme! Len málokto sa môže pochváliť skutočne dobrým strategickým myslením, s ktorým sa dokáže pripraviť aj do budúcnosti a nečakané situácie. Možno sa budete čudovať, ale postačujúcu rezervu dokážete tvoriť už s 15 € mesačne!

2. Ste odvážni

Vyhľadávate príležitosti, nové zážitky, veríte, že risk je zisk a pocit zvýšeného adrenalínu v krvi je príjemné vzrušujúci? Iba s odvahou a určitým rizikom môžete „staviť na správneho koňa”, ktorý vám vašu investíciu štedro odplatí.

V investičných vodách sa však riziku nevyhnú ani najväčšie žraloky. Pozrite si toto video a spoznajte spôsoby, ako investovať bez toho, aby ste narazili na úskalia.

3. Ste pozorní

Zasiahnuť želaný cieľ vyžaduje predvídavosť a absolútne sústredenie. Iba tak môžete očakávať, že nájdete tú správnu príležitosť, ktorá vám prinesie želané ovocie vo forme nového počtu cifier na váš bankový účet.

4. Ste trpezliví

Vraví sa, že trpezlivosť ruže prináša, ale vy si radšej počkáte ešte dlhšie a ochotne investujete čas, ako by ste sa uspokojili s niečím priemerným. Súhlasíte? Úspešní a bohatí sa nikdy neuspokoja s priemerom. Preto z neho vytŕčajú. Aj jeden z najbohatších investorov, ktorý začínal ako roznášač novín, Warren Buffett má vo svojich hlavných zásadách trpezlivosť, ktorú odporúča každému: „Neponáhľaj sa zbohatnúť a nezbohatni hneď priveľmi.“

Môže sa stať bohatým
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

5. Viete, že osud máte vo svojich rukách

Nič z vás nespraví silnejšiu osobnosť ako to, keď si uvedomíte, že svoj osud máte plne pod kontrolou. Úspešní ľudia veria, že dokonale ovládajú každú minútu svojho dňa, a preto ju využijú vždy vo svoj prospech.

Či už ste sa našli vo všetkých bodoch, alebo ani v jednom, aj tak na vás čaká príležitosť stať sa úspešným investorom. A ide to aj bez odkladania stoviek eur mesačne, začať sa dá aj s 15 € mesačne.

Pamätajte však, že dôležité je nájsť si spoľahlivého partnera, ktorý ovláda všetky dostupné možnosti investovania. Spoznajte nové možnosti investovania s ČSOB a začnite s nami písať svoju vlastnú úspešnú INVESTORY už dnes.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu