Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Na Štrbskom plese našla poklad, celkovo zinkasovala 20 000 eur!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Štrbské pleso nie je po vianočnej Hre o Niké už len tatranským skvostom. Políčko na Miliónovej ceste, ktoré nesie jeho podobu, znamenalo počas poslednej tohtoročnej TV šou hneď dve veľké výhry.

Najprv odhalilo 10 000 eur generálnemu riaditeľovi Markízy MatthiasoviSettelemu. Ten si následne prebral z rúk generálneho riaditeľa Niké, Doc. Otta Bergera šek na túto peknú sumu, ktorá poputuje do Nadácie Markíza. V samotnej hre úradovalo Štrbské pleso opäť. Na Miliónovú cestu sa prebojovala Helena z Paty, ktorá oslávila v utorok pred hrou narodeniny.

Na Štrbskom plese našla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Táto súťaživá hráčka je vernou fanúšičkou Hry o Niké a zaslúžene sa dočkala aj vytúženého darčeka. Prvým hodom kockami sa posunula na rovnaké políčko ako šéf Markízy. Ba čo viac, jeho desaťtisícový zásah dokázala zopakovať! Naviac pripojila ďalších 5 000 eur na štvorlístku a domov do Paty si tak odniesla pekných 19 900 eur. „Žreby kupujem pravidelne, vždy tri alebo šesť. Na narodeniny som už čosi vyhrala aj vlani, no takáto suma to veru nebola. Vezmem rodinu na pekný výlet a peniaze rozdelím najmä deťom,“žiarila šťastím víťazka.

Na Štrbskom plese našla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Rok 2016 sa síce pomaly končí, no Hra o Niké pokračuje. V roku 2017 môžete každú druhú nedeľu na obrazovkách TV Markíza sledovať skvelú šou s Andrejom Bičanom. Najbližšie už 15. januára, a to najlepšie so žrebom s tromi TV symbolmi, ktorý pošlete do hry. Ide predsa o milión!
 

Vyžrebovaní hráči pre TV hru 15. 1. 2017 :

1. Matúš Polák, Cífer
2. Kveta Žigová, Vydrník
3. Elena Balentová, Závažná Poruba
4. Vladimír Repel, Poprad
5. Mária Bombárová, Košice
6. Radoslav Opial, Piešťany

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu