Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

VIDEO Nová vianočná reklama: Najkrajší sviatok roka v budúcnosti, Saganovci 2061

Peťovi Saganovi to svedčí aj so sivými vlasmi. Zobraziť galériu (2)
Peťovi Saganovi to svedčí aj so sivými vlasmi. (Zdroj: YouTube/Telekom SK)

BRATISLAVA - Ako budú vyzerať Vianoce o niekoľko desiatok rokov? Ako budú vtedy vyzerať naše domácnosti? Aké budú technológie? Aký bude Peťo Sagan v roku 2061 a aké úspechy dovtedy dosiahne? Na toto všetko zvedavcom odpovedá už tohtoročná neodmysliteľná reklama od Telekomu.

Spoločnosť Telekom dlhodobo vystupuje ako inovátor, ktorému je blízke myslieť do budúcnosti a inšpirovať sa ňou, čo sa odrazilo aj pri tvorbe aktuálnej vianočnej kampane. Jednotlivé produkty a produkty v rámci Vianoc budú s technológiami budúcnosti silno prepojené.

VIDEO Nová vianočná reklama:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Telekom SK)

Z manželov Saganovcov, ktorí sú tvárami kampane, sa stali sympatickí dôchodcovia obklopení futuristickými technológiami a po ich boku sa objaví pokroková zdvojovacia aplikácia, teleportovanie alebo levitujúce smartfóny.

Veď sami posúďte, ako to dopadne, keď si Katka vezme Peťa do parády!

"Kampaň začala dramatickým teasingovým spotom a postupne prejde do zľahka komediálneho žánra a predstaví jednotlivé produkty. Silnú podporu bude mať kampaň aj v online a na sociálnych médiách, ktoré prinesú niekoľko prekvapení. Budúcnosť bude jednoducho plná prekvapení a to isté platí aj pre vianočnú komunikáciu Telekomu," uviedol Peter Kimijan, hovorca pre korporátne záležitosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu