Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Do volebných novín SKOK!u sa vlúdil škriatok: To fakt! Do basy posielal ženy aj tento poslanec?

Predvolebné noviny strany SKOK! Zobraziť galériu (5)
Predvolebné noviny strany SKOK! (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Chybička sa prihodila. Strane SKOK! sa v predvolebných novinách podaril menší preklep. Známeho politika a exministra za kresťanských demokratov premenovali na človeka blízkeho finančnej skupiny.

Predvolebné noviny sú povinná jazda každej strany. Výnimkou nie je ani liberálna SKOK!. V žlto-čiernych novinách, ktoré kolujú momentálne po Slovensku, sa môžete dočítať okrem iného ako chcú bojovať s nezamestnanosťou, ako je strana financovaná či s informáciami o hlavných kandidátoch.

Do volebných novín SKOK!u
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

No na siedmej strane, kde Miškovovci prezentujú 19-tich "hriešnikov", ktorí zahlasovali v parlamente za návrh zákona, podľa ktorého by mohla ísť žena za umelý potrat do basy, sa vyskytla menšia chybička. Ivana Uhliarika z KDH "prekrstili" na Pentliarika. Autorovi textu zrejme preblyslo hlavou údajné prepojenie exministra zdravotníctva s finančnou skupinou Penta. O tej sa špekuluje ako o sivej eminencii v slovenskom zdravotníctve.

Do volebných novín SKOK!u
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Zrejme ide o preklep a v novinách zaúradoval tlačiarenský škriatok, ktorého sme náležite vyhrešili. Rovnako sa v minulosti v televíznej debate pomýlil aj predseda KDH Ján Figeľ, keď Ivana Uhliarika premenoval na Ivana Pentliarika. Tlačiarenského škriatka zrejme okrem toho rozrušili a pomýlili údajné medializované prepojenia tohto poslanca KDH na finančné skupiny, ako aj nedávna snaha poslancov KDH zatvárať ženy do basy na 12 rokov za umelé oplodnenie," tvrdí SKOK! na margo preklepu.

Zároveň sa ospravedlnili, no tolerovať podobné prehrešky v hlasovaní politici SKOK!u nebudú. "SKOK! bude vždy bojovať proti návrhom z dielne KDH a ďalších strán, ktoré sa snažia vrátiť Slovensko do stredoveku," dodali na záver.

Viac o téme: ParlamentPentaSKOK!Voľby 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu