Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto Slávik vypustil z úst: Teraz je toho plný internet... Na smiech je aj samotnej Jojke!

Jaro Slávik Zobraziť galériu (8)
Jaro Slávik

BRATISLAVA - Žarty si z neho robí snáď už každý! Počas tohto týždňa si na obrazovkách Jojky mohli diváci pozrieť druhú epizódu obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. A rozhodne sa pri nej nenudili. Okrem zaujímavých vystúpení nebola núdza ani o vtipné momenty. O jeden taký sa dokonca postaral samotný porotca šou Jaro Slávik (42). Ten totiž vypustil z úst to, čo rozhodne nikto nečakal. V momente išli všetci diváci do kolien, a teraz je toho plný internet. Dokonca je na smiech aj Jojke, ktorá program vysiela...

Toto vás dostane! Šou Česko Slovensko má talent je obľúbená nielen vďaka úžasným vystúpeniam, ktoré predvádzajú talentovaní účastníci. Zároveň totiž nie je núdza ani o tie menej zaujímavé, či dokonca trápne momenty.  A pri spontánnych reakciách účinkujúcich zažívajú diváci tiež množstvo vtipných chvíľ.

Jednou z nich bola určite aj tá, keď sa na pódiu objavil kúzelník Alex s holubmi. Hoci tento mladík už v Talente dvakrát bol, vždy sa zranil. Tentokrát našťastie nie, no diváci si jeho vystúpenie aj tak zapamätajú. A to z iného dôvodu. Vďaka hláške, ktorú vypustil z úst porotca Jaro Slávik a zaskočil ňou celú sálu i divákov pri obrazovkách.

Po tom, ako kúzelník Alex dostal za svoje číslo od Slávika áno, sa mu chcel umelec revanšovať a spýtal sa ho: „Chcete si pohladiť nejakého vtáka?“ Na to mu pohotový Slávik s úsmevom odvetil: „Nie, ja už som si hladil, ďakujem veľmi pekne.“ Pred 4 rokmi  sa totiž prevalilo, že známy porotca rozbiehal kariéru naozaj pikantným spôsobom. Účinkoval vo filmoch pre dospelých - v gayporne. Touto odpoveďou tak prekvapil a rozosmial snáď každého, najmä porotkyne Luciu Bílú a Dianu Mórovú. Tie sa poriadne rozosmiali a slovenská herečka dokonca poznamenala: „To ste zabil.”

Táto scénka sa začala okamžite šíriť internetom, vznikli dokonca aj vtipné koláže z ich rozhovoru. Dokonca sa na tom pobavili aj ľudia z Jojky, keďže sami uverejnili obrázok na svojich stránkach na sociálnych sieťach.

Mnohým divákom sa páči, že je Slávik už nad vecou, nič si nepripúšťa a dokonca si vie vystreliť sám zo seba aj pri takej chúlostivej veci, čo dali najavo v diskusiách pod kolážou. „Jaro je King, zabil,“ znel jeden z nich a ďalšie boli v podobnom duchu: „Táto hláška ma včera dostala. Som sa smiala ešte asi pol hodinu.“ Dnes večer si môžete pozrieť ďalšie kastingové kolo talentovej šou. 

Hláška Jara Slávika všetkých rozosmiala.
Zobraziť galériu (8)
Hláška Jara Slávika všetkých rozosmiala.

 

Viac o téme: Jaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu