Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Maďarská polícia v šoku: Zadržali migranta, zistili že ide o masového vraha z Pakistanu

(Zdroj: SITA/AP)

BÓLY - V Maďarsku bol v skupine migrantov, snažiacich sa ilegálne prejsť do Rakúska, zadržaný Pakistanec, ktorému tamojšie úrady pripisujú sedem desiatok vrážd. Oznámila to agentúra AFP s odvolaním sa na maďarskú a rakúsku políciu.

Tridsaťpäťročný Pakistanec, označený iba iniciálmi A. Z., bol zadržaný policajtmi ešte v utorok na juhu Maďarska. "Pakistan vydal na zadržaného muža medzinárodný zatykač," uviedlo policajné komuniké.

Podľa rakúskych vyšetrovateľov sa podozrivý prezýva "pakistanský mäsiar" a vo vlasti čelí obvineniu, že ako nájomný vrah zniesol zo sveta okolo 70 ľudí. Práve rakúski kriminalisti podľa agentúry MTI odovzdali maďarským kolegom informáciu, že jeden z najhľadanejších pakistanských zločincov má v pláne dostať sa do Rakúska za pomoci prevádzačov. 

Údajný zabijak a jeho skupina 42 migrantov sa takto dostali do Maďarska. Zadržaní boli pri obci Bóly, ležiacej asi 175 kilometrov južne od Budapešti, neďaleko od hraníc so Srbskom a Chorvátskom. O vydanie podozrivého do vlasti sa má podľa MTI rozhodnúť v najbližších dňoch.

Viac o téme: VrahMigrantMaďarsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu