Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

V Ázii sa smejú z Merkelovej riešenia utečencov: Na morbídnom VIDEU ju džihádisti podrežú

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

TCHAJ-PEJ - V Ázii si z Merkelovej robia posmešky kvôli utečeneckej kríze. Aspoň tak sa javí video, ktoré má pochádzať z Tajwanu a koluje po sociálnych sieťach.

Nemecká kancelárka na videu prežíva drsné chvíle. Zrejme ide o pohľad zvonku, z Tajwanu na to, ako sa podujala riešiť najväčšiu humanitárnu katastrofu posledných rokov. "Ako Európska únia čelí za svoju existenciu najväčšej humanitárnej kríze, krajiny východu sa stávajú tými zlými. Dokonca aj vojnou postihnutí utečenci si myslia, že tieto štáty nestoja za nič," uvádza sa na videu pri pohľade na počítačom animovaných utečencov obchádzajúcich českú vlajku.

V Ázii sa smejú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na video upozornil na to český portál echo24.cz. V klipe sa objaví aj maďarská novinárka, ktorá utečencom podrážala nohy. Tú zneškodnia aj odpálením rakety z raketometu. Merkelová otvára svoju náruč tisícom utečencov, za čo jej patrične "poďakujú". Na záberoch jej džihádisti z IS dokonca odrežú hlavu.

"A prečo utečenci nejdú do bohatých moslimských krajín v okolí Perzského zálivu, ako Spojené arabské emiráty, Katar alebo Bahrajn, ktoré sú im kultúrne bližšie? Pretože moslimské krajiny ich nechcú," znie z videa komentár. Morbídna karikatúra

Pozrite si VIDEO

Viac o téme: UtečenciAngela MerkelTajwan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu