Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kandidát na primátora Banskej Bystrice vyzval súperov: Odkryte karty!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BANSKÁ BYSTRICA - Nezávislý kandidát na primátora Banskej Bystrice Pavol Bielik vyzval všetkých kandidátov, ktorí sa uchádzajú o tento post v novembrových komunálnych voľbách, aby zverejnili finančné prostriedky na predvolebnú kampaň prostredníctvom transparentných účtov.

"Odkryte karty, protikandidáti, a zverejnite množstvo financií, ktoré používate v kampani!" týmito slovami vyzýva svojich 14 súperov, ktorí chcú byť hlavou mesta pod Urpínom.

"Ako nezávislý kandidát som privítal možnosť nemenovanej bankovej inštitúcie v meste, ktorá ponúka Transparentný účet skôr, ako bude dané zákonom preukazovať financovanie predvolebnej kampane prostredníctvom týchto účtov," vraví mestský poslanec a manažér Bielik. Dodáva, že každú predvolebnú kampaň si doteraz financoval zo svojich osobných finančných prostriedkov.

"Aj túto kampaň si financujem len z vlastných prostriedkov, nemám žiadnych sponzorov ani tajných donátorov," zdôrazňuje. Transparentný účet má už aktivovaný a komukoľvek, kedykoľvek umožňuje sledovať použité finančné prostriedky v kampani. Zároveň je možné dozvedieť sa mená jeho podporovateľov a prispievateľov na tomto účte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu