Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO šokujúcej reportáže z epicentra vraždiacej eboly: Mŕtvolu odvážali na spaľovanie, ožila!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

MONROVIA - Na poslednú chvíľu vstal z mŕtvych! Muža podozrievali zo smrti na zákernú ebolu. Prišiel poňho pohrebný tím a už ho chcel naložiť, keď zrazu pohol rukou. Okamih natočila americká televízia a bleskovo obletel svet.

Muž mal z pekla šťastie. Práve vo chvíli, keď ho ukladali do čierneho vaku pre mŕtvoly, pohol rukou. V tom čase tam natáčal reportáž Američan Richard Besser z ABC News. Stovky ľudí celú situáciu sledovali na vlastné oči.

V Libérii nie je výnimočná situácia, keď pohrebný tím zbiera mŕtve telá, ktoré podľahli zákernému vírusu. Tento raz im to prekazila sama obeť. V poslednej chvíli muž pohol rukou a to ho zachránilo. Pohrebný tím bol z toho v šoku.

VIDEO šokujúcej reportáže z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Je nažive! Nie je mŕtvy!" vykríkol reportér. Prizerajúci sa dav zaburácal. Muž bol v dezolátnom zdravotnom stave. Tamojší ľudia sa ho predtým snažili dať dokopy, ale neúspešne.

Iróniou bol fakt, že ho naložili do tej istej sanitky, z ktorej mal putovať rovno do márnice. V Libérii zahynulo dokopy už 2 tisíc ľudí. Obrovský problém majú záchranári s priestorom, kde liečia chorých. Nie je ho dostatok.

VIDEO šokujúcej reportáže z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Sám Besser sa nechal počuť, že nikdy nič podobné v živote nevidel. Západná Afrika sa mení na doslova smrteľné miesto. Portál však uviedol, že oficiálne stále nebolo potvrdené, či dotyčný muž naozaj trpel ebolou alebo nie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu