Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Konflikt v zákulisí markizáckej Farmy: Kveta Horváthová skoro prišla o kšeft!

Nechýbalo veľa a piata séria markizáckej reality šou Farma by bola bez moderátorky Kvety Horváthovej. Zobraziť galériu (5)
Nechýbalo veľa a piata séria markizáckej reality šou Farma by bola bez moderátorky Kvety Horváthovej. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Mohlo to byť úplne inak! V týchto dňoch odštartovalo na obrazovkách televízie Markíza ďalšie pokračovanie obľúbenej reality šou Farma. Ako sa nám však podarilo zistiť, ešte krátko pred štartom nakrúcania piatej série úspešného projektu nebolo isté, či sa Kveta Horváthová (37) postaví pred kamery.

Šyri série sa fanúšikom reality šou Farma prihovárala moderátorka Kveta Horváthová. Neodmysliteľne teda patrí k statkárskej súťaži - podobne ako napríklad srdečný hospodár Martin. No zatiaľ čo on mal svoju účasť v aktuálnom ročníku istú, blondínka to mala podľa našich informácií do poslednej chvíle nahnuté. Ako sme sa dozvedeli od nášho zdroja, problém bol v peniazoch.

„Kveta chcela podstatne vyšší honorár než po iné roky. Zrejme preto, že už mala za sebou štyri série. Vedeniu sa však jej predstava nepozdávala. Začali preto hľadať iné riešenie,“ prezradil zdroj topiek. Po chodbách Záhorskej Bystrice sa začali šíriť správy, že by ju mala na poste nahradiť Tereza Pergnerová. „Tvorcom sa veľmi pozdávala. Páčila sa im v českej verzii Farmy. Keď už bol však podpis zmluvy viac-menej na spadnutie, Kveta napokon pristúpila na finančnú predstavu vedenia. Kšeft teda dostala,“ priblížil detaily zo zákulisia náš informátor.

Uvidíme teda, ako sa s piatou sériou Kveta Horváthová popasuje a či budú na jej výkone badateľné nezhody kvôli honoráru. Inak, vedeli by ste si predstaviť farmársku reality šou bez nej? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu