Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Opitý muž sa dožadoval volebného práva: Najprv tvrdé slová, potom lietali päste!

Komunálne voľby 2014
Komunálne voľby 2014 (Zdroj: SITA)

PRIEVIDZA – Slovným napadnutím členov komisie a fyzickým útokom na jedného z členov policajného zboru skončilo vyčíňanie muža, ktorý sa podvečer v Prievidzi v Materskej škole na Športovej ulici dožadoval svojho práva voliť.

"Muž, ktorý bol zjavne pod vplyvom alkoholu, chcel využiť svoje volebné právo, aj keď nebol zapísaný v zozname voličov. Malo by ísť o obyvateľa Prievidze, ale s trvalým pobytom v Nemecku," povedal Roman Veselý z tamojšej okrskovej komisie. 

Pokračoval, že komisia na agresora po slovných útokoch zavolala hliadku polície, ktorá ho odviedla von z volebnej miestnosti. "Tam fyzicky napadol policajta," ozrejmil.  Ako spresnila trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, agresívny muž zaútočil na dvojčlennú hliadku, jedného príslušníka polície napadol slovne, druhého fyzicky, a to tak, že ho udrel päsťou do tváre a do obočia. "Muž sa odmietol podrobiť dychovej skúške, momentálne je v cele predbežného zadržania. Polícia vykonáva prvotné úkony vyšetrovania. Muž bude pravdepodobne obvinený z útoku na verejného činiteľa," doplnila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu