Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

V Lamači podporuje stredo-pravá koalícia Petra Šramka

Peter Šramko
Peter Šramko (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - V bratislavskej mestskej časti Lamač vznikla pre novembrové komunálne voľby stredo-pravá koalícia strán KDH, SDKÚ-DS, SaS, NOVA, Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, OKS a Sieť. Koalícia podporuje na starostu mestskej časti súčasného starostu Petra Šramka a poslaneckú kandidačnú listinu tvorenú straníckymi aj nezávislými kandidátmi.

"Podporu takmer všetkých pravicových strán považujem za záväzok naďalej spravovať Lamač čestne, transparentne a zodpovedne," uviedol Peter Šramko. Informovala o tom Renáta Ocilková, poslankyňa miestneho zastupiteľstva za KDH, Most-Híd a OKS.

Stranícki aj občianski kandidáti na poslancov pravicovej koalície sa podľa Ocilkovej zhodujú v tom, že v Lamači treba transparentne dokončiť rozbehnuté projekty z uplynulého volebného obdobia. Vyriešiť treba otázky súvisiace s dopravou - cestami na Vrančovičovej ulici, svetelnou križovatkou na Hodonínskej ulici, dokončiť rozpracované projekty protihlukovej steny a zavedenia kanalizácie v doteraz neodkanalizovaných častiach mestskej časti. 

Nových primátorov miest a starostov obcí si budeme voliť 15. novembra, na tento termín vyhlásil komunálne voľby predseda Národnej rady SR Pavol Paška.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu